0 Deljenj 1184 Ogledov

NA POMOČ MALI TINKARI Čaka jo vsaj 10 operacij

16. November, 2017 7:22
1184 Ogledov

Slovenski glasbeniki vedno znova dokazujejo, da znajo stopiti skupaj, ko kdo od njih ali njihovih najbližjih potrebuje pomoč. Hčerkica enega od članov ansambla Okrogli muzikanti, Robija Polanca, se je rodila z redko genetsko boleznijo, zaradi katere jo čaka najmanj deset operacij. Ena od prvih bo poseg na lobanji, saj se je Tinkara, ki bo ta mesec stara točno pol leta, rodila z deformirano glavico, kar je posledica apertovega sindroma, ki povzroči spremembe v razvoju kosti lobanje.

Vsi, ki se koncerta ne morete udeležiti in bi vseeno radi donirali, lahko donacije nakažete na Društvo Vesele nogice, Celjska cesta 43, SI-3270 Laško TRR: SI56 0510 0801 5403 204 Sklic: 22052017 Namen: za Tinkaro Polanc

Poleg tega se je mala princeska rodila tudi z zraščenimi prstki. Zaradi vsega naštetega jo v prihodnosti čaka več operacij, najbolj zahtevne tudi v tujini, predvsem v Franciji. Robi in njegova partnerica Andreja bosta za svojo malčico seveda šla skozi zidove, če bo treba. Na pomoč pa so jima priskočili tudi glasbeni prijatelji, ki 9. novembra v Laškem pripravljajo dobrodelni koncert za dojenčico. Poleg Okroglih muzikantov bodo nastopili še Nuša Derenda, Modrijani, Gadi, Akordi, Unikat, M.J.A.V., Big Band Laško, Kvintet Dori in Dejan Vunjak.

 

Več iz te kategorije