0 Deljenj 2151 Ogledov

NA KMETIJI SE OČITNO SEKSA, TUDI ČE SI V VEZI Franka presenetila s povabilom v trojčka

20. November, 2018 8:31
2151 Ogledov

Tjaša je po izpadu pričakovanjih za glavo družine izbrala Nika, česar pa člani družine niso dobro sprejeli, zato so začeli groziti z bojkotiranjem naloge. Nasploh so na posestvu napetosti vse večje, prepire sprožijo že najmanjše malenkosti, zgodbe tekmovalcev pa se tako razlikujejo, da je težko vedeti, kaj je res in kaj ni.

“Če gledamo s tega vidika, je Nik frajer – najmlajši je in doživlja spolne užitke in še to z edino punco, ki ne velja za slabo. Glede tega mu moram dat roko,” o nenavadnem povabilo meni Franko.

A vse prekaša Frankovo razkritje, da naj bi ga Aneta, ki je bila v času snemanja kmetije v vezi, nagovarjala k trojčku. Alexander mu je namreč omenil, da je pred dnevi k njemu sredi noči prišel Nik in ga prosil za dva kondoma, zanj in za Franka, on pa je pojasnil, kaj naj bi se dogajalo. Zvečer naj bi se Aneta, Nik in Franko družili v sobi, ko pa ju je želel Franko pustiti sama, naj bi Aneta rekla, da naj kar ostane, da zgodilo se bo v vsakem primeru, lahko pa se jima pridruži. “Presenetila sta me z vabilom, ker nisem vedel, ali je zafrkancija,” je dejal Franko.

Več iz te kategorije