0 Deljenj 839 Ogledov

NA KMETIJI SE JE  ZLOMIL NAJMOČNEJŠI TEKMOVALEC Povejo ti, da ji preostaneta dva meseca, in moraš skrbeti zanjo in gledati, ko se na koncu ne more več niti pogovarjati

6. November, 2018 8:03
839 Ogledov

Tudi najmočnejši tekmovalci se v resničnostnem šovu Kmetija kdaj zlomijo. Denis je zajokal ob podoživljanju izjemno težkih trenutkov ob mamini hudi bolezni in smrti.

“Na koncu je družina tista, ki ti pomeni vse. Ni vse v žuranju in tekanju naokrog – na koncu nimaš nič. Nimaš družine, nimaš nikogar, da bi se zatekel k njemu. To pomeni največ, da imaš svoje otroke, se z njimi igraš, jih vzgajaš, učiš … Mene je mama vsega naučila,” so ga misli pripeljale do pokojne mame. Ko je spregovoril o njej in težki življenjski usodi, ki jo je zadela, pa so ga premagale solze. “Vedno me je ‘terala’, da sem delal, čistil … Ko sem doma ostal sam, sem vse delal sam. Fino je, da otroka to vse naučiš. Ni pa fino, da se v življenju lahko tako hitro nekaj zgodi. Da ostaneš brez mame,” je dejal. Povedal je, da je bil najtežji trenutek njegovega življenja, ko so ga vprašali, kje želi, da mama umre, doma ali v domu za starejše. “Povejo ti, da ji preostaneta dva meseca, in moraš skrbeti zanjo in gledati, ko se na koncu ne more več niti pogovarjati. Potem je prišel trenutek, ko je ni bilo več. Še vedno misliš, da bi bilo lepo, če bi še bila. Čeprav je trpela. To je bil zame najhujši trenutek,” je povedal.

Dodajmo, da je jokal tudi Franko, in to zaradi tega, ker staršem, ki jih ima najraje na svetu, tega ne zna povedati.

Več iz te kategorije