0 Deljenj 461 Ogledov

LEPOTICA: Rajca z goloto

11. maj, 2018 8:00
461 Ogledov

Igralka Inja Zalta, ki smo jo med drugim spremljali v Usodnem vinu, se očitno zelo zaveda svoje lepote. Tako na svojem profilu na Instagramu prav nič sramežljivo rajca oboževalce s svojimi na pol golimi fotografijami, kjer del razkrije, del pa prepusti domišljiji.

Inja svoje kariere sicer ni začela kot igralka, ampak kot model. Jasno je, da nima težav z goloto …

ZAHTEVA VIŠJI HONORAR

Inja Zalta se je pred kratkim znašla v manjšem škandalu, saj so mediji razkrili, da toži eno izmed podjetij, kjer prodajajo kozmetiko, in sicer zaradi prenizkega honorarja. Od podjetja Drogerie Markt terja kar 11 tisoč evrov, za takšen honorar pa je pripravljena iti celo na sodišče.

POSNELA EROTIČNE FOTOGRAFIJE

V slovenski limonadnici Usodno vino je zaigrala nedolžno vinarko Nino, v zasebnem življenju pa je vse prej kot sramežljiva punčka. Med drugim je posnela povsem gole in nadvse erotične fotografije za P-Magazine, slekla pa se je tudi za najbolj znano revijo za moške.

MASIRA JO OTO

Leta 2016 se je lepa Inja podala v poslovne vode, kjer je predstavila masažni pripomoček, ki ga je poimenovala preprosto Oto. V reklami, v kateri je nastopila tudi sama, razkrije, da je Oto odličen za po športu ali rekreaciji, utrudljivem delu … Vsak kos pa je unikatno delo. Inja se z njim masira kar pod tušem.

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
6 Ogledov
Črno
6 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije