0 Deljenj 244 Ogledov

KONEC LJUBEZNI, KI SE JE SPLETLA V LJUBEZNI PO DOMAČE? Ne dajem izjav, to so zasebne stvari

6. november, 2018 17:00
244 Ogledov
© facebook

Vse glasnejše so bile govorice, da naj bi se Tamara Korošec in Renato Lužar, ki sta se zaljubila v šovu Ljubezen po domače, razšla.

Mladenka je povrhu na Facebook profilu objavila fotografijo sebe v objemu srbskega raperja in glasbenega producenta Stefana Džurića – Raste. Renato pa je dejal:  “Ne bom nič komentiral, oddaja je zaključena in to je to. Ne dajem več izjav. To je vse, kar lahko rečem. Kar je bilo za javnost, sva že pokazala, zdaj pa so zasebne stvari, ki se ne tičejo nikogar. Brez zamere.

Tamara je medijem potrdila, da je zveza z Renatom naletela na čeri, a situacija je tako zapletena, da je ne namerava komentirati, dokler je ne razčistita.

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
7 Ogledov
Črno
7 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije