0 Deljenj 317 Ogledov

JOŽKO RAZKRIVA ŠOKANTNE PODROBNOSTI O RAZMERJU Z VESNO Če en teden vse poližeš, ne ostane nič

2. julij, 2018 13:26
317 Ogledov

Jožko in Vesna iz oddaje Ljubezen po domače si pač nista bila usojena. Mladi izbranec jo je, takoj ko so kamere ugasnile, popihal iz njenega življenja. Junakinja podeželja ni dolgo jokala za njim in je našla tolažbo v objemu Mihe, tekmovalca, ki ga je v šovu zavrnila.

Jožko sedaj nadaljuje pranje umazanega perila v javnosti: “To je bilo veliko stvari, da nisva skupaj prišla. Ona se je v mene res zatrapala in bi kar takoj imela otroka. Ne moreš ti kar na silo, pa vse na hitro, je treba počasi peljati zadeve. Med se lahko hitro poliže, ampak moraš počasi lizati, da je dlje časa luštno. Če en teden vse poližeš, ne ostane nič, potem pa ni zanimivo.”

Vesna je namreč na romantičnem izletu v Ostravi tožila zaradi pomanjkanja romantike, a Jožko pravi, da je takrat želela, da ji bo naredil otroka, on pa tega ni hotel. “In potem je bila ona čisto iz sebe. Če ni šlo, ni šlo. Jaz ne bom trpel zaradi nje celo življenje. Da bi ji jaz kar otroka naredil, pa ne bi bila skupaj, to ni enostavna zadeva potem.”

 

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
6 Ogledov
Črno
6 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije