0 Deljenj 1087 Ogledov

Izpadli kmet Robi: Presenečen, ker so ga doma pričakali odprtih rok

4. November, 2017 6:59
1087 Ogledov
Foto: Pro Plus

Zdaj je jasno, da je iz šova Kmetija izpadel Robi. Poglejte, kaj nam je zaupal!

Ste razočarani, ker ste leteli iz Kmetije?
Občutki so mešani – sladko kisli. Po eni strani sem bolj vesel, da grem domov v objem svojih domačih, po drugi strani pa bi lahko še kaj doprinesel k kmetiji.

Kako si želite izkoristiti slavo?
V slavo kot tako ne verjamem, vseeno pa upam, da so ljudje prepoznali mojo iskrenost, delavnost ter predanost. Znotraj tega pa verjamem, da mi prepoznavnost skozi ta šov lahko pomaga odpreti marsikatera vrata.

Vam je bila katera od tekmovalk še posebej všeč?
Ne, sem se pa dobro ujel z Majo ter Katjo, vendar to je bilo popolnoma prijateljsko. Doma imam ženo, s katero imava iskren in zaupen odnos, zato nisem čutil nobene potrebe po intimnosti z drugimi.

Imate kar štiri otroke – kako so sprejeli, da gre njihov očka v šov?
Otroci so navajeni, da jih vsake toliko časa presenetim s svojimi odločitvami, tako da nekega pretiranega odziva ni bilo. Bilo jim je zabavno, da sem v šovu in so me pri tem podprli, le najmlajša hči je bila nekoliko žalostna, da bom dalj časa odsoten.

So vam pripravili kakšno presenečenje, ko ste prišli domov?
Ni bilo nekega posebnega presenečenja, je pa bilo največje veselje, da so me pričakali odprtih rok in so bili veseli moje vrnitve. Največ so mi pomenili iskreni poljubčki ter zavedanje, da smo spet skupaj.

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili, ko ste prišli domov?
Prvo, ko sem prišel domov sem objel in poljubil vse svoje drage, nato pa je sledila dvourna vroča kopel z mojo ženo, kajti to mi je res manjkalo na kmetiji, po tem pa sem si privoščil obilno mesno pojedino.

Si želite ostati v medijskem svetu ali bi raje vse skupaj pozabili in živeli normalno naprej?
Trenutno se še ne zavedam, kaj mi lahko medijska razpoznavnost prinese; vsekakor sem odprt za različne možnosti, tako da sem pripravljen ostati v medijskem svetu, v kolikor se mi pojavi kakšna prava priložnost.

Več iz te kategorije