0 Deljenj 2707 Ogledov

Izpadli kmet Jan ima seksi punco, ampak …

27. October, 2017 5:06
2707 Ogledov
Foto: Pro Plus

Jan nam je predstavil svojo lepšo polovico Saro, a ker sta še oba zelo mlada, bolj kot v snovanju načrtov za prihodnost uživata v trenutni zatreskanosti

Kmetijo je moral med prvimi zapustiti 19-letni Jan Klobasa, vendar pa udeležbe v šovu očitno ne obžaluje preveč. Pravi namreč, da se mu je življenje po šovu zelo spremenilo in da ga kljub temu da je bil v Kmetiji le nekaj dni, ljudje ustavljajo na cesti in mu delijo prijetne komplimente. A svoje novorojene slave mu (še) ni uspelo iztržiti, saj pravi, da ni dobil še nobenega sponzorja niti VIP-vabila na zabavo. Sicer pa ima v mislih nekaj drugega: »Upam, da mi na račun prepoznavnosti uspe dobiti kakšno v redu službo,« je skromen. Kljub temu pa si želi ostati v medijskem svetu, »saj mi je prijetno, če te ljudje prepoznajo po dobrem«.

Po izpadu takoj na tekmo
Jan je sicer nogometaš in igra v tretji slovenski ligi – vzhod. Naslednja tekma ga je tako čakala že kmalu po izpadu iz šova. Njegova funkcija je krilni napadalec. Prav tako kot za nogomet pa je zagret za svoje dekle Saro, s katero sta zaljubljena do ušes. Pred javnostjo je ne skriva in ne laže, da je samski, a pravi: »O poroki še ne razmišljava, saj še je prehitro.« Prav tako mu je všeč, da ga je POP TV označil za ljubljenca ženskih src, čeprav ima dekle: »Če povem po pravici, mi to prija in sem na to ponosen,« je še dodal.

Več iz te kategorije