0 Deljenj 2825 Ogledov

IZ TISKANE IZDAJE: Hrvate je očarala slovenska atletinja

2. February, 2018 8:30
2825 Ogledov

Naši južni sosedje pojejo hvalnice miss športa 2017 Manci Šepetavc, kjer pa bolj kot njene športne uspehe izpostavljajo njene sočne obline.

Manca Šepetavc je leta 2017 kot 21-letna atletinja postala miss športa, vendar pa s svojim videzom ni očarala le Slovencev, temveč tudi Hrvate. Manca prihaja iz Litije in jasno je, da sramežljivost z njo nima nič skupnega. Nadvse aktivna je na Instagramu, kjer promovira zdravo življenje in dviguje temperaturo z vročimi fotografijami.

“Po fotografijah vam bo takoj jasno, zakaj je bila okronana za najlepšo športnico v sosednji državi,” so zapisali na hrvaškem portalu Index. Eden od komentarjev pod tem člankom pa se je glasil: “Z njo bi šel skozi vse arbitražne postopke.”

Sicer pa se prepričajte kar sami preko fotografij, ki jih objavlja na družabnem omrežju, zakaj je obnorela celo Hrvate …

REKORDERKA


Manca je najboljša v disciplini tek na 100 metrov z ovirami, je pa tudi večkratna državna prvakinja, prav tako je postavila številne državne rekorde.

 

22-LETNA LEPOTICA


Vrhunska slovenska atletinja je stara 22 let. Poleg tega, da se ukvarja z atletiko, sta njena strast tudi fitnes in osebna vadba.

Več iz te kategorije