0 Deljenj 131 Ogledov

Honorar v Baru sramoten, dohodnina pa … »Lahko samo zaploskam in rečem, bolano do skrajnosti«

6. junij, 2019 7:55
131 Ogledov

V resničnostnem šov Bar, ki se je odvijal na Planet TV je bil eden izmed tekmovalcev tudi Kristian Bamburača, precej tih in ne ravno iztopajoč fant. Te dni pa je očitno prejel informativni izračun dohodnine, ki pa je močno razhudil njegovega očeta Vanjo.

»Po plačilu stroškov akontacije (?!) dohodnine je na svoj račun za 117 dni dobil 819 evrov,« je pojasnil. Dodal pa, ko odšteje še doplačilo dohodnine v višini 121 evrov, pride do zneska 698 evrov. »In če temu znesku odbijemo 121 evrov, kolikor je zaradi tega dobil doplačila dohodnine, dobimo znesek 698 evrov. Delimo z 936 urami in pridemo do SRAMOTNIH 0,74 evra na uro. Budžet za hrano 25 evrov na odraslo osebo na teden. Lahko samo zaploskam Bar na Planet TV in rečem … BOLANO do skrajnosti. Poleg tega so jih pustili same, brez vsega, brez suporta po shovu!« se je slednji hudoval po družabnih omrežjih.

Pod njegovo objavo se je oglasil tudi Emi Nikočević, še eden izmed zvezdnikov Baru na Planet TV in dejal, da je, žal, dnevnica deset evrov bruto na dan realnost v vseh naših resničnostnih šovih. Kdo bi se torej prijavil!

Mogoče vas bo zanimalo

Zadnji šolski dan se ni iztekel po načrtih, končal se je v rešilcu
Črno
89 Ogledov
Črno
89 Ogledov

Zadnji šolski dan se ni iztekel po načrtih, končal se je v rešilcu

User One - 24. junij, 2019 20:28

Ob 10.33 se je v naselju Šentjanž pri Dravogradu, v občini Dravograd, med poukom športne vzgoje poškodoval dijak, na zadnji šolski dan javlja uprava za zaščito in…

Po deklici, danes našli tudi pogrešanega 16-letnega fanta, policija sporoča, komu so ga predali
Črno
185 Ogledov
Črno
185 Ogledov

Po deklici, danes našli tudi pogrešanega 16-letnega fanta, policija sporoča, komu so ga predali

User One - 24. junij, 2019 16:51

Policija je, potem ko so najprej sporočili, da od sobote izginula 16-letnica ni več pogrešana, zdaj sporočili še, da preklicujejo tudi iskanje njenega vrstnika iz Ribnice, ki…

Več iz te kategorije