0 Deljenj 1129 Ogledov
mediaspeed.net

GNEV PO KONCU ŠOVA ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS Mafija, samo evre smo zapravljali

18. December, 2017 8:43
1129 Ogledov

Od septembra so se tekmovalci šova Znan obraz ima svoj glas spreminjali v glasbene zvezdnike in navduševali s svojimi preobrazbami. V finale so se prebili Lea Sirk, Luka Sešek, Mitja Šinkovec in Marijan Novina.  Na koncu je slavil mladi 20-letni Luka Sešek.

Brez negativnih komentarjev tudi tokrat ni šlo. Nad POP TV se je vsul gnev. Nekateri spletni komentatorji govorijo o “kuhinji” in razkrivajo razkritje rezultatov. Zmago bi namreč namenili Lei Sirk. Več si preberite v komentarjih (objavljamo nelektorirano, op. p.):

Dons tudi malo ni bil dober. Lea Sirk 10000x boljša. Jaz imam občutek da je Tanja Ribič neki dolžna Seškovemu fotru, ker mu je tolikokrat dala 12 zočk ki si jih niti 8 ni zaslužil. Nika Zorjan bi mogla priti tudi v finale pred Seškom. Ampak jebiga. Priimek je le priimek.

Dons je bla odprta samo seskova linija zato je tko kot je, skoda, sram naj vas bo POP TV.

Vpliv ata Seska….saj je bil soliden ampak niti slucajno zmagovalec zame…in tudi za vecino drugih. Siki ali Lea sta si definitivno zasluzila znago.

Takoj ko je gojc komentiral seska sem vedej da bo on zmagal ni fer……… prirejeno tko ko vse v taksnih oddajah skoda vsakega glasu ki smo ga gledalci oddali nic ni pomenil samo evre smo zapravlali v korist pop tv-ja.

Sedaj pa je še zmagal, no , upam, da je žirantska mafija zadovoljna, so dosegli kar so hoteli… škoda denarja za smse, škoda časa za gledanje oddaje. Od teh finalistov bi morala zmagati, seveda če bi bilo pošteno, Lea ali Mitja. Škoda dobrega koncepta oddaje za takšne nefer poteze POPTV do gledalcev predvsem pa do nastopajočih. Grdo!!!!

Več iz te kategorije