0 Deljenj 1786 Ogledov

(GLOSA+VIDEO) Retro-blondinka iz rdečega mlina

15. October, 2022 11:23
1786 Ogledov

Odkar vem zase, se mi zdi, da sem nekoliko bolj mahnjen na blondinke. V mladih letih me tega ni bilo sram povedati. Zadnje čase pa imam zaradi novih in večnih določb o politični korektnosti zadržke, da bi to komu razlagal okoli.

Saj veste, blondinci in blondinke, še posebej, če imajo modre oči, so že sami po sebi sumljivi. Še bolj pa tisti, ki padajo nanje. Ker je to lahko povezano z nagnjenjem k arijski rasi in smo spet pri logičnem pojavu, ki ga strokovnjaki imenujejo »reductio ad Hitlerum«. In bi lahko hitro prišel na kakšen seznam tistih, ki v sebi gojijo zavržne misli in so zato nevarni za našo civilizacijo. Tudi zato sem prepričan, da bo naslednji igralec, ki bo upodobil slavnega agenta 007 (sedaj v službi Njegovega veličanstva – in ne več Njenega), čisto nasprotje dosedanjega. Prepričan sem, da bo temnopolt, da bo gej in da verjetno sploh ne bo moškega spola. Sedaj moramo najti še vlogo za novega Bondovega fanta. Taki so pač trendi, trendov pa se je treba držati, pa če so nam všeč ali ne. Pika, amen!

 

Nadaljevanje lahko preberete TUKAJ.

 

Špricerjev Pepi

(foto: montaža Demokracija)

 

P. S. No, tale video pa je še iz časov, ko je Moulin Rouge začel kariero kot fantovski trio, ki je napovedal že takrat, da nas čakajo golobje svobodni ples:

Več iz te kategorije