0 Deljenj 1142 Ogledov

GLEDALCI IMAJO DOVOLJ, TO JE SAMA KUHINJA Ste videli kaj so naredili v šovu Slovenija ima talent?

12. November, 2018 10:00
1142 Ogledov

Prva polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent je postregla s spektakularnimi točkami, zato so imeli gledalci res težko nalogo, koga poslati v finale. A na koncu sta vstopnico zanj dobila le dva talenta. Gledalci so s telefonskim glasovanjem največ glasov namenili prvemu finalistu, Tomici Banfiću. Žirija pa je izbirala med drugim in tretjim mestom, med Tjašo Fajdiga in Duom Kamikazete, a je na koncu v finale poslala Tjašo Fajdiga.

Po razglasitvi je na spletu završalo. ”Spet se ponavlja kuhinja, sramota, kamikazete bi mogli iti v finale,” so pisali razjarjeni gledalci.

”Tole je katastrofa! Ne vidim ravno nekega talenta v nekomu, ki se sola za to….duo Kamikazete pa sta pokazali ogromno talenta in vlozenega truda!!! Ampak ja…na zalost je v Sloveniji veeeeedno kuhna! Skoda, da glasujemo in zapravljamo denar za svoje favorite!!!”

”Pop tv zakaj nikoli ne objavte stevilo glasov koliko jih je do dobil ker to je res brez veze vse je kuhinja na slovenskih sovih ne sam na talentih tudi na drugih šovih je isto. Zame sta zmagovalki Duo Kamikaze in nihče drug.”

https://www.facebook.com/ slovenija.ima.talent/posts/ 10157048762814668

Kaj pa menite vi?

Več iz te kategorije