0 Deljenj 702 Ogledov

FOTO: V industrijski coni hud požar, priljubljena spletna vplivnica trepetala

10. October, 2021 14:37
702 Ogledov

V industrijski coni Sermin v koprski občini je v soboto zvečer, okoli 21. ure, zagorela streha poslovne hale. Po podatkih Centra za obveščanje RS je gasilcem požar uspelo pogasiti nekaj pred 23. uro. Kot na svoji spletni strani poročajo Primorske novice, je ogenj zajel celotno streho in se preko svetlobnih jaškov razširil v nekatere pisarne.

Posredovali so gasilci Gasilske brigade Koper ter prostovoljnih gasilskih društev Pobegi-Čežarji, Babiči, Hrvatini, Dekani in Osp ter Zavoda za gasilno in reševalno službo Sežana. Na kraju so bile tudi dežurne službe Elektro Primorske, podjetja Istrabenz plini in Rižanskega vodovoda Koper.

Za svoje prostore pa je trepetala tudi priljubljena vplivnica in osebna trenerka Petra Parovel. »Prostore je zalila voda, ni ful, ampak je. Požar na srečo ni dosegel prostrov. Sosednjo pisarno in na zadnji strani je. Iz desne pa je skurilo večino do ene pisarne pred nami. Žalostna za vse sosede, ki so slabše odnesli. Izjemno hvaležna pa, da smo odnesli, kot smo jo,« je Petra zapisala na družbenem omrežju.

Več iz te kategorije