0 Deljenj 5832 Ogledov

FOTO: MIRELA JO JE ZASENČILA Z AFERAMI Sedaj bomo omilili krivico

16. June, 2018 7:46
5832 Ogledov

Zadnji slovenski resničnostni šov Big Brother je postregel še z eno lepotico, Almo Pijuković, ki pa jo je nato Mirela Lapanović s svojimi številnimi aferami zasenčila.

Da omilimo krivico, z veseljem objavljamo nekaj njenih vročih fotografij.

KONEC LJUBEZNI

Alma je v resničnostnem šovu naredila eno od kapitalnih napak, tako rekoč medijski samomor, ko se je pretirano navezala na sotekmovalca Jasmina Cerića. Zaljubljena golobčka, ki sta sanjarila o skupni prihodnosti, je bilo sicer res lepo gledati, a če bi bila Alma sam(ska) a, bi imela zunaj šova še mnogo več oboževalcev, kot jih ima danes.

Vsekakor je videti vrhunsko in s premišljenimi objavami fotografij dviguje temperaturo na družabnih omrežjih. Na Facebooku ji sledi skoraj 15 tisoč oboževalcev. Njena priljubljenost se tako lahko kosa s »priljubljenostjo« Luke Meseca, saj ima tudi on 15 tisoč sledilcev.

VARNOSTNICA

Odkar je Slovenija spoznala Almo, je spoznala tudi njeno borbo s kilogramčki. Ta se je začela dobesedno isti dan, ko je stopila v šov, saj je bila pred tem zelo suhceno dekle. Morda so k temu prispevali tudi redni treningi – bila je namreč vratarka v nogometni ekipi.

Tudi danes opravlja neobičajen poklic za žensko. Alma je, verjeli ali ne, varnostnica! Sicer pa je že ves čas govorila, da hoče v vojsko ali policijo, tako da je sedaj presrečna, ker ima sanjsko službo, pa še uniforma ji odlično pristoji!

MISS BIKINI

Alma je veljala za pravo lepotico, še preden se je pojavila v resničnostnem šovu, kjer so bili tekmovalci 24 ur na dan zaprti v hiši in pod nadzorom kamer. Leta 2014 je namreč nastopila na lepotnem tekmovanju miss bikini in požela številne pohvale na račun svojega videza.

Zanemarljivo pa ni niti dejstvo, da je takrat skočila s padalom iz letala (v bikini kopalkah!) in tako pokazala, da za seksi Velenjčanko ni ovir.

Več iz te kategorije