0 Deljenj 4238 Ogledov

FOTO: Kaj se je zgodilo z županovo? Poglejte to nabreklo ustnico!

10. September, 2018 23:09
4238 Ogledov

Kaj se je zgodilo z instagram stareleto Ursulo Garwish? Bralec, podpisal se je Paparazzo, nam je posredoval fotografije, posnete naj bi bile pred dnevi, na katerih ima snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića izrazito nabreklo zgornjo ustnico. Fotograf je prepričan, da je partnerka županovega sina Damijana Jankovića, ki so ga tuja podjetja poslala v osebni stečaj, o čemer si lahko več preberete tukaj, posegla po lepotnih popravkih. Bolj verjetnega razloga za tako nenaravno nabreklo zgornjo ustnico avtor fotografij skoraj ne vidi.

Bralec je pripisal, da ga je k posredovanju fotografij spodbudil včerajšnji zapis, da življenje Jankovićevih te dni ni tako bleščeče, kot skuša Ursula prikazati na instagramu.

“Pojavila se je v družbi Damijan Jankovića in dveh neznanih moških. Povsem povprečna scena,” je pripisal bralec. Ki se čudi, da je druščino srečal v Ljubljani, saj se je Damijan Janković že pred časom preselil na Hrvaško. Vsaj po uradnih podatkih.

Ursulin partner Damijan je v osebne stečaju pristal zaradi kar 5,4 milijonov evrov dolga. Stečajna upraviteljica Sara Pušenjak je pred dnevi javno objavila podatke o njegovem premoženju. Preberite ga lahko v nadaljevanju.

 

Več iz te kategorije