0 Deljenj 1133 Ogledov

FOTO: Influencerka Marina (31) umrla med estetsko operacijo nosu v elitni kliniki

1. September, 2021 14:34
1133 Ogledov

Ruska influencerka Marina Lebedeva (31) je umrla med operacijo nosu v elitni ruski kliniki Artibeaut v Sankt Peterburgu, piše The Sun. Ko so uslužbenci zasebne bolnišnice ugotovili, da je Marina v življenjski nevarnosti, so sicer takoj poklicali reševalno vozilo, ki je kmalu po klicu prispelo na kraj dogodka. A kljub vsem prizadevanjem zdravstvenega osebja, da bi rešili mlado življenje, je mladenka, ki ji je med operacijo narasla telesna temperatura, kar je bila verjetno reakcija na analgetik, umrla.

»Zdravniki so še vedno v šoku, trdijo, da se takšen scenarij zgodi enkrat na milijon operacij,« pravi poročilo. Video kot posnetek operacije, ki ga je objavila RenTV, bo služil za dokaz. V omenjeni kliniki je bila uvedena kazenska preiskava zaradi zdravniške malomarnosti, kirurgom pa v primeru obsodbe grozi do šest let zapora.

Direktor klinike Alexander Efremov je za medije povedal, da so pacientu pred operacijo nosu naredili več testov, ki so jih opravili visoko usposobljeni zdravniki. Poročila iz bolnišnice navajajo, da naj bi njeno genetsko stanje privedlo do njene smrti.

Mladoletni sin ostal brez mame

Ko je izvedel za tragično smrt, se je Marinin mož takoj vrnil s službenega potovanja in prevzel skrb za njunega mladoletnega sina. Policija še vedno poskuša ugotoviti vse okoliščine smrti, ki je pretresla ves svet.

Več iz te kategorije