0 Deljenj 2032 Ogledov

Denis Dame doživela živčni zlom, preberite, kaj ji je naredil slovenski tajkun

2. May, 2022 10:11
2032 Ogledov
Instagram

Slovenska resničnostna zvezdnica, starleta Denise Dame, je pred kratkim zapustila peto sezono kontroverznega srbskega resničnostnega šova Zadruga, pred dnevi pa je njene sledilce zaskrbelo zaradi posnetka njenega joka. Zdaj pa se je razkril razlog za njeno živčno motnjo.

Na posnetku, ki ga je objavila, je namreč moč videti Denis, kako joka, izgubljeno gleda v kamero, briše solze in jok, medtem ko govori nepovezano, meša srbsko, slovensko in angleško. Dodala je tudi komentar: »Moram … Nisem v redu …«

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/rumeno/iz-tiskane-izdaje-gola-resnica-o-denise-dame/

Mimogrede, Denise Dame je v omenjenem resničnosntem šovu odkrito povedala, da ima več sponzorjev, ob neki priložnosti pa je celo omenila poročenega ljubimca iz Srbije, eden od njih pa naj bi ji podaril drag avtomobil znamke Porsche.

Vir Espressa blizu starleti je razkril, kaj se trenutno dogaja v njenem življenju in zakaj je bila po prihodu iz realnosti še dneve razočarana in izčrpana. »Denis je zapustil močni slovenski tajkun in v času Zadruge ni plačal ekipi ljudi, ki je skrbela za njena družbena omrežja. Ravno zato je morala dolgove reševati sama,« je razkril vir blizu starleti in poudaril, da jo je omenjeni sponzor zamenjal s privlačno svetlolasko, zaradi česar je Denise že dneve v slabem čustvenem stanju in je poskuša plačati vse dolgove.

 

Več iz te kategorije