0 Deljenj 2966 Ogledov

Slovenska politična elita! Politik stranke SD Rop kupil hišo s pogledom na Brione

3. March, 2021 9:10
2966 Ogledov
STA

Istra je postala vaba za tuje podjetnike in poslovneže, ki kupujejo počitniške nepremičnine, vse več pa se jih očitno odloča za stalno selitev. Kot ekskluzivno poroča glasistre.hr, je Istro izbral tudi znani slovenski politik iz stranke SD in nekdanji premier (takrat je imel še člansko izkaznico LDS) Anton Rop, ki je lani kupil hišo v Vodnjanu. Njegova partnerka ni nič manj znana političarka stranke SD Melita Župevc. Gre za nepremičnino, ki skupno obsega 481 kvadratnih metrov, poleg 345 kvadratnih metrov velikega vrta pa ima tudi 30 kvadratnih metrov velik bazen.

Sicer pa naj bi bil Rop te dni v karanteni. Po prihodu iz Zanzibarja naj bi bil pozitiven, sumijo pa na afriški virus.

RAJ ZA ELITU

Objavil/a Glas Istre HR dne Torek, 02. marec 2021

Vrstna hiša na širšem območju Vodnjana je kupilo lani ustanovljeno podjetje Sun Sea Investicije s sedežem v Vodnjanu. Lastnika podjetja sta nekdanji premier Anton Rop in njegov sin Jan Rop. Sosed in eden od lastnikov luksuzne montažne hiše omenjenem portalu pove, da je bil Anton Rop v Vodnjanu doslej le enkrat.

»Bil je tukaj potem, ko so kupili hišo in v njej za zdaj še nihče ne živi. Kolikor vem, je načrt, da hišo uporabljata njegov sin in njegova žena,« pove sosed.

Več iz te kategorije