0 Deljenj 4441 Ogledov

Na vidiku zanimiv prestop: Od Muhe k Fajonovi

21. June, 2021 6:00
4441 Ogledov

Predsednica SD Tanja Fajon se očitno pripravlja na volitve, na sedežu stranke v zgradbi, ki so jo strankarski predhodniki zasegli judovski družini in jo pobili, naj bi se po naših informacijah zaposlila Tina Čuček Šmid. Slednja trenutno opravlja funkcijo vodje službe za odnose z javnostmi pri Agenciji za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije (Akos), kjer je direktorica Tanja Muha.

Čuček Šmidovi smo sicer v petek, 18. junija, poslali tri vprašanja o prestopu, objavljamo jih v okvirju, a odgovorov nanje nismo prejeli.


Spoštovana gospa Čuček Šmid,

danes do 14. ure vas prosimo za odgovore na naslednja vprašanja:
– Ali drži, da zapuščate službo v agenciji?
– V kolikor da, kdaj?
– Ali drži, da odhajate v službo na sedež stranke SD?

Čuček Šmidova sicer vlogo promotorke politike stanke SD ob službi v agenciji že opravlja na Facebooku, kjer deli objave generalnega tajnika stranke SD Dejana Levaniča.

Ime Tina Čuček Šmid najdemo tudi v poslovnih evidencah.

In sicer kot četrtinsko lastnico podjetja Vitalek, specializiranega za posredništvo pri prodaji.

Je tudi lastnica zavoda RIA (Raziskovalni inštitut Agora). Do marca 2013 je bila solastnica Tanja Kerševan Smokvina.

Od družb, kjer deluje Čuček Šmidova, je v dobri kondiciji Vitalek, medtem ko RIA po letih minusa miruje, Jaticon pa je leto 2020 zaključil v rdečih številkah z 2.787 evri izgube.

Po nekaterih informacijah naj bi Čuček Šmidova nadomestila Denisa Sarkića, enako rdeče kot bilance njenih družb pa so tudi skupine, ki jih všečka na Facebooku.

 

Več iz te kategorije