0 Deljenj 5185 Ogledov
Na čelu RTV Slovenija je še vedno Igor Kadunc (v sredini). Foto: Facebook.

#Koronavirus: Kako se je v nedeljo RTV Slovenija norčevala iz 107 oseb v slovenskih bolnišnicah in 21 na intenzivni negi

6. October, 2020 7:00
5185 Ogledov

Na RTV Slovenija, ki jo vodi generalni direktor Igor Kadunc, udeleženec zloglasne večerje Olimpijskega komiteja brez mask, so v nedeljo ponovno kazali luknje v dušah, ko v popoldanskem programu nastopajoči Zlatan Čordić na obrazu nosil zgolj obrobo maske, kar je na omrežjih sprožilo čustvene reakcije.

Posmehovanja iz virusa in njegovih žrtev so se na RTV Slovenija lotili na dan, ko je bilo v slovenskih bolnišnicah zaradi okužbe 107 oseb. Med njimi je bilo 21 oseb tako šibkih, da so jih morali zdraviti na oddelku intenzivne nege, pričajo podatki, ki jih je danes objavila vlada. Ena okužena oseba je umrla.

Ravnanje nastopajočega in RTV Slovenija je naletelo tudi na negodovanje med zaposlenimi v zdravstvu.

Bojan Požar je razkril, kdo vse je odgovoren za brutalno norčevanje iz virusa in obolelih.

Ćordić sicer svoj javni nastop že dalj časa osredotoča na nenošenje mask, s čimer bi bili odgovorni na nacionaki težko ne seznanjeni. Tako je zapisal 23. septembra.

Kdo vse z RTV Slovenija je sodeloval na zloglasni večerji, po kateri so prav na televiziji, financirani iz prisilnega prispevka državljanov, pa na spodnji povezavi. Ker so jih pri RTV Slovenija zmolčali.

Več iz te kategorije