0 Deljenj 5001 Ogledov
© Foto: Facebook

Koliko je Ani Roš kapnilo na račun, preden je odletela na Zanzibar

10. February, 2021 5:30
5001 Ogledov

Ana Roš, tista slovenska kuharica, ki rada javno govori čez državo in v epidemiji koronavirusa ne kaže solidarnosti z drugimi iz svojega poklica ali sodržavljani, ki nas je skrb za zaustavitev širjanja smrtonosnega virusa oddaljila od vsakodnevnih stikov in opravil, trenutno uživa na počitnicah na Zanzibarju. S čimer se v stilu kakšne starlete hvali na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ana ros (@anaros40)

Medtem pa neko drugo javno omrežje razkriva, da si Roševa to lahko privošči, saj ji je samo v januarju 2021 na račun podjetja Hiša Franko, katerega polovična lastnica je, kapnilo več kot 136 tisoč evrov od države. Roševa je sicer podjetje registrirala 30.9.2016, njen uspeh pa je bil v štirih letih in pol iz proračuna skupaj podmazan s skoraj pol milijona evrov.

Vir: Erar.

Ni slabo. In res nihče ne more reči, da Ana Roš ni nekaj posebnega. Sploh tisti, ki pošteno delajo, ne mislijo zgolj na svoje udobje, ampak spoštujejo pravila in zdravje drugih, in iz proračuna v življenju kljub temu niso dobili niti centa.

Roševa se očitno tudi na počitnicah ne more povsem odklopiti od političnega agitiranja.

Južnoafriški virus problem na Tirolskem

Medtem pa nič kaj vzpodbudne novice ne prihajajo iz Avstrije, kjer epidemiolog in virolog opozarjata na žarišče južnoafriškega mutanta virusa na Tirolskem.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/news/koronavirus-avstrijski-epidemiologi-v-nekaj-tednih-pricakujejo-nov-lockdown-zarisce-juznoafriskega-seva-blizu-tudi-sloveniji/

Več iz te kategorije