0 Deljenj 446 Ogledov
Facebook

Je Korčetova Jerca malce nedosledna oseba?

21. oktober, 2019 13:26
446 Ogledov

Pogledali smo, kdo je poslanka Liste Marjana Šarca Jerca Korče, ki je prišla v trenutni sklic državnega zbora kot najmlajša poslanka. Ko je lani kandidirala za poslanko, je bila stara 28 let, a ni imela končane nobene druge izobrazbe, razen gimnazije. Očitno tudi delovnih izkušenj še ni nabirala, saj iz izpiska seznama, ki ga je objavila Državna volilna komisija, izhaja, da je bila brezposlena.

A je bila kljub temu Korčetovav času lanskih volitev za Listo Marjana Šarca očitno pomembnejša od magistra pravnih znanosti Domna Peterlina, magistra  elektrotehničnih znanosti Urana Berganta ali novinarja Mateja Špeharja, saj je bila na listi uvrščena na višje mesto kot omenjeni trije.

Danes se na spletni strani državnega zbora poslanka Jerca Korče prestavlja kot oseba, ki letos, leta 2019, že enajst let študira geografijo na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Vir: dz-rs.si.

Kar pa je nekoliko drugače, kot se Jerca Korče predstavlja na svojem profilu na Facebooku, kjer je za mejnik svojega študija postavila leto 2009.

Vir: Facebook Jerce Korče.

Na podlagi zapisov se zdi, da Korčetova Jerca ni najbolj dosledna ali zanesljiva oseba, vsaj kar se tiče navajanja podatkov.

Mogoče vas bo zanimalo

Ogenj s kavča v ranih jutranjih urah popolnoma uničil stanovanje
Črno
60 Ogledov
Črno
60 Ogledov

Ogenj s kavča v ranih jutranjih urah popolnoma uničil stanovanje

User One - 17. november, 2019 14:31

Ob 5.48 je zagorelo v hiši na Cesti v Kresnice pri naselju Podgrad, občina Ljubljana, sporoča uprava za zaščito in reševaje. Ogenj se je s kavča hitro…

Najprej sonce, potem se bo dež krepil v močnejše krajevne nalive, zaradi česar je Arso izdal opozorilo
Novice
31 Ogledov
Novice
31 Ogledov

Najprej sonce, potem se bo dež krepil v močnejše krajevne nalive, zaradi česar je Arso izdal opozorilo

User One - 17. november, 2019 9:44

Danes bo na zahodu pretežno oblačno, občasno bo ponekod deževalo. Na vzhodu bo občasno nekaj sonca. Dež se bo popoldne na zahodu okrepil in še širil proti…

Več iz te kategorije