0 Deljenj 152 Ogledov

Goran (41) je zaslovel s filmom Parada, zdaj mora v zapor, ker je zlorabil najstnika

3. oktober, 2019 15:33
152 Ogledov
© Facebook

V regiji je odjeknilo. Goran Jevtić (41), srbski gledališki, filmski in televizijski igralec, ki je zaslovel s komedijo Parada, gledali smo jo tudi v Sloveniji, mora v zapor, javljajo lokalni mediji. Deset mesecev zapora je dobil zaradi nedovljenih spolnih dejanj nad mladoletnikom.

Na pravkar končanem sojenju za dejanje iz leta 2014, ko je Jevtić takrat 16-letnega L. K. prisilil v oralni seks na stranišču Narodnega gledališča v Somoboru, se je izkazalo, da je Jevtić mladeniča v oralni seks prisil med zabavo po gledališkem dogodku ob koncu sezone. Mladoletnik, ki je obiskoval gledališko šolo, je takrat pristopil do igralcev, da bi jih pozdravil in čestital za konec sezone. V dokumetih s sojenja, ki jih citirajo medji, med drugim piše: “Pristopil je tudi k mizi, pri kateri je sedel Jevtić in mu čestital za dobro delo. Jevtić mu je rekel, da bi lahko šla na pijačo, kar je v mladoletniku vzbudilo občutek vzhičenja in zadovoljstva. Ni mu pa rekel, kdaj in kam gresta na pijačo.”

Jevtić je odšel v stranišče na hodniku, mladolednik pa naj bi vstopil, da bi si opral roke. Tedaj je Jevtič odprl vrata stranišča, z glavo pomignil, naj pristopi, in dejal “Lahko samo za sekundo?” Mladoletnik, tako poročanjo lokalni mediji, ni vedel, kaj želi, zato se mu je približal. Jevtić ga je zagrabil za roko in potegnil v stranišče, zaprl vrata, ga z roko zagrabil za vrat in ga pričel poljubljati po vratu in govoriti: “V čast ti mora biti, da ti ga želi potegnii nekdo, slaven kot jaz.” Srbski portal Alo! piše, da je igralec pripoved nadaljeval z besedami, da to “ne pomeni, da je gej,” medtem ko je najstnik ves čas jokal in ga prosil, naj odneha.

Igralec naj bi mu dejal, “Ne veš, kako dobro ti ga bom potegnil,” izvlekel penis in se z eno roko samozadovoljeval. Potem se je v trenutku sklonil, odpel 16-letnikove hleče, izvlekel njegov penis in ga dal v usta, medtem ko je z drugo roko še naprej obdeloval svojega. Mladoletnik naj bi ves čas od strahu jokal, ga prosil, naj ga pusti, in naj mu tega ne počne.

Ker ni prenehal, je igralec kmalu vstal in se pomaknil na stran, da je mladoletnik lahko odprl vrata stranišča in stekel ven. L. K. trdi, da je zloraba trajala približno sedem minut.

Mogoče vas bo zanimalo

Čudno dogajanje na gladini, ribič klical gasilce, prišla tudi policija
Novice
4 Ogledov
Novice
4 Ogledov

Čudno dogajanje na gladini, ribič klical gasilce, prišla tudi policija

User One - 23. oktober, 2019 22:22

Čudno dogajanje v jezeru oziroa ribniku pri Domžalah je sinoči vznemirilo celo vrsto ljudi. Ob 17.21 je ribič na jezeru Florida v naselju Želodnik, občina Domžale, opazil…

Grozno nesreča pri delu z elektriko
Črno
53 Ogledov
Črno
53 Ogledov

Grozno nesreča pri delu z elektriko

User One - 23. oktober, 2019 21:30

Ob 16.00 je Na Trati XIV v Kočevju delavca je pri opravljanju vzdrževalnih del stresel električni tok, javlja uprava za zaščito in reševanje. Oseba je utrpela hude…

Pogrešajo 14-letnika iz Ljubljane
Črno
30 Ogledov
Črno
30 Ogledov

Pogrešajo 14-letnika iz Ljubljane

User One - 23. oktober, 2019 20:05

Svojci pogrešajo 14-letnega Anela Sijarića iz Ljubljane. Anel je visok 172 centimetrov, suhe postave, rjavih oči ter kratkih rjavih las. Nazadnje so ga videli v Ljubljani, ko…

Več iz te kategorije