0 Deljenj 165 Ogledov
© Mediaspeed

FOTO: Kučanov klan: Štefka, Gabi in Darinka na enem mestu

12. marec, 2019 10:21
165 Ogledov

Stojan Petrič, član programskega sveta Foruma 21, se je pred 8. marcem pretekli teden zelo potrudil, da je v Grand Hotelu Union, ki se ga je polastila tajkunska družina Hermana Rigelnika, organiziral slavnostno prireditev, na kateri so blestele nekatere najbolj zveste sopotnice predsednika Foruma 21 Milana Kučana. Petrič, ki se po nekaterih informacijah v času, ko se gradnja drugega tira vse bolj odmika, srečuje z nemalo finančinimi izzivi, se na prireditvi sicer ni pojavil, je pa vlogo slavnostnega gosta odigral dramski igralec na funkciji predsednika vlade Marjan Šarec.

Štefka Kučan

Milan Kučan je soprogi Štefki seveda uredil sedež v prvi vrsti. Viri iz dvorane pripovedujejo, da je nekdanja notranja ministrica Katatina Kresal sicer dobila oddajo na javni RTV Slovenija, a zanjo in razvpitega odvetnika Mira Senico je bil prostor v dvorani šele v četrti ali peti vrsti.

Veseli marec, Štefka ni dobila samo sedeža v prvi vrsti, ampak tudi rokovanje s predsednikom vlade Marjanom Šarcem, ki je zaslovel po nastopih, v katerih je ponavljal »baba, to j’ tko k’ šporget – sam’ da je, de b’ jo pa okol vleku, pa ni glih.«

Gabrijela (Gabi) Čačinović Vogrinčič

Žena Kučanovega prijatelja Geze Vogrinčiča je šla v zadnjem času v najbolj vročo politično žerjavico, na plakat stranke SD (na ogled na povezavi), kamor se je pustila nalepiti med Kučana in predsednika SD Dejana Židana, ki se je znašel v središču afere s kanaliziranjem davkoplačevalskega denarja za stranko prek večmilijonskega razpisa za promocijo slovenske hrane. Mediji iz imeperija Stojana Petriča o škandaloznem poslu na račun davkoplačevalcev ne poročajo.

Ampak v škripcih je zaradi proračunskega denarja tudi Kučanova prijateljica Gabi, ki se je znašla v predkazenskem postopku zaradi izplačil za stalno pripravljenost na Fakulteti za socialno delo, kjer je bila dekanja. Zdaj po ocenah poznavalcev računa prav na Kučana in kliko iz stranke SD, da bo čudežno izpadla iz obetajočega se sodnega postopka.

Direktorica družbe Delo Nataša Luša v časopisu, ki ga vodi, o sumljivih proračunskih prihodkih za stalno pripravljenost, v katerih se je znašla Gabi Čačinovič (v sredini) ni mogla brati.

Darinka Pavlič Kamien

Je pa menda Kučan svoji privrženki Darinki Pavlič Kamien uredil, da lahko objavlja svoje zapise v Slovenskih novicah. Pavlič Kamienova je Kučanu res zvesta, člani Lions Kluba Ljubljana pa vedo povedati, da je prav ona tista, ki se na vse pretege trudi, da se vsakoletni ples Lionsov čim večkrat odvrti na 14. januar, ko prazuje Milan Kučan. Njen najboljši asistent v teh naporih pa naj bi bil Mitja Rotovnik.

Darinka Pavlič Kamien se je leta 2017 na plesu Lionsov potrudila, da je Milan Kučan za 14. januar dobil tudi krožniček s tortico.

Z zdravnico Evito Leskovšek, ki na zgornji fotografiji zgolj asistira sreči Pavlič Kamienove in Kučana, sta tako pozirali na letošnji marčevski prireditvi.

Več fotografij s prireditve lahko prelistate v galeriji.

Mogoče vas bo zanimalo

Padel je motorist, na pomoč gasilci
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

Padel je motorist, na pomoč gasilci

User One - 21. marec, 2019 22:19

Ob 18.47 je v Vrbju, občina Žalec, padel motorist, je v četrtek zapisala uprava za zaščito in reševanje. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Vrbje, ki…

Planinki ni uspelo sestopiti s Štefanje Gore
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

Planinki ni uspelo sestopiti s Štefanje Gore

User One - 21. marec, 2019 22:13

Ob 15.09 si je na Štefanji Gori, občina Cerklje na Gorenjskem, planika pri sestopu poškodovala ramo in kolk, je v četrtek zapisala uprava za zaščito in reševanje.…

Huda nesreča smučarjev na Rogli, enega odpeljal helikopter
Črno
29 Ogledov
Črno
29 Ogledov

Huda nesreča smučarjev na Rogli, enega odpeljal helikopter

User One - 21. marec, 2019 21:48

Ob 11.33 sta na smučišču Rogla trčila in se poškodovala smučarja. Dežurni reševalci smučišča Rogla so poškodovana oskrbeli in enega prepeljali do mesta pristanka helikopterja, drugega pa…

Več iz te kategorije