0 Deljenj 1194 Ogledov

Anjo iz Ljubezni na vasi našli mrtvo v družinski hiši

8. February, 2022 7:47
1194 Ogledov
STA

Anja Boronjek, tekmovalka hrvaškega šova Ljubezen je na vasi (Ljubav na vasi), je umrla zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom. Tihomirja Kmezića in njegovo prijateljico Anjo  so našli mrtva v družinski hiši v Novi Gradiški. Tudi policija je potrdila, da se je v Novi Gradiški zgodila tragedija, pišejo domala vsi hrvaški mediji.

»Preiskava je ugotovila, da je v času od 3. do 5. februarja zaradi okvare vgradnje peči na trda goriva prišlo do uhajanja plina ogljikovega monoksida v družinsko hišo, zastrupitve in smrti dveh oseb. V Novi Gradiški, v M. Jurić. Ulica V družinski hiši v Zagorki so v soboto okoli 17.30 našli dva trupla (moški, rojen leta 1982 in ženska, rojena leta 1984). Pregled trupel ni pokazal znakov nasilja. Preiskava je potekala v skupnem sodelovanju Okrajnega državnega tožilstva, policije in inšpektorja za požarno varstvo,« so zapisali v sporočilu.

Anje se mnogi gledalci spominjajo iz resničnostnega šova, ki je bil na sporedu leta 2016. Tam je skušala najti ljubezen, v oko ji je padel kmet Alojz, v katerega se je zaljubila. Epizode, v katerih je sodelovala, so bile izjemno dobro gledane.

Več iz te kategorije