0 Deljenj 1146 Ogledov

Adrijana povedala, da je Dvojčka Klobasa nista izkoristila, ogorčeni gledalci so pričeli z žaljenjem

3. December, 2019 15:06
1146 Ogledov
POP TV

Od šova Kmetija se je poslovila Adrijana Štribl, ki pravi, da je v igri za 50.000 evrov razmišljala s svojo glavo in sprejemala svoje odločitve.

Po koncu je celotni Sloveniji razložila, da ni bila pod nikogaršnjim vplivom, saj je dejala: »Dvojčka Klobasa me nista izkoristila za svoje načrte, ker bi se lahko kadarkoli drugače odločila in drugače glasovala, ampak sta vedno vse povedala na glas, kako sta si zamislila potek igre, in meni je bilo prav. Zakaj bi si še jaz morala beliti glavo, komu dati kamenček, če so to lahko delali drugi? (smeh) Ko je Rene izjavil, da sta mi oprala možgane, se je krepko zmotil. Z nikomer se nisem posebej povezala, razmišljala sem s svojo glavo in sama sprejemala svoje odločitve.« Po njenih besedah so  odzivi na njeno udejstvovanje v Kmetiji v večini pozitivni, saj ko je prišla domov, se ji je nekajkrat telefon sesul. Zmago bi si po njenem mnenju v prvi vrsti zaslužita dvojčka, ker sta v šov prišla fokusirana in pripravljena na vse.

A sodeč po komentarjih gledalcev ji je malo kdo verjel na besede:

– Čim privoščiš zmago dvojčkoma si vse povedala o sebi. Čez celi šov te ni bilo nikjer, kaj bi bilo da so bili vsi taki kot ti ? Niti malo nisi zanimiva.

-Koliko sta dvojcka obljubila denarja za taksno nakladanje? Samo nekaj mora vedeti, denarja nikoli ne bo dobila, od dvojckov nikoli!

-Če pa je tako nivna ta dva sta ju vrtela oko prsta kot ni bila debil .ni razmišljala svojo glavo sledila je dvojčkoma kot slepa kura

-ne vem katera umobolnica je tebi najbližja si zrela za zdravljenje tako da sedaj kar pojdi čim prej če ti lahko še pomagajo,nestabilna prodana duša

Več iz te kategorije