0 Deljenj 918 Ogledov

Znano, kdaj se vračajo poletne temperature, pa tudi novo deževno obdobje

18. July, 2020 8:02
918 Ogledov

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in na jugu tudi posamezne nevihte, so v napoved ob 8. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Ponekod bo pihal šibak veter severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem do 25 °C.

Jutri bo v zahodni Sloveniji povečini sončno. Drugod bo spremenljivo oblačno, občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 15, najvišje dnevne od 21 do 25, na Primorskem do 27 °C.

Obeti. V ponedeljek in torek bo povečini sončno. Predvsem v gorskem svetu bodo popoldne ali zvečer posamezne nevihte. Topleje bo.

Vremenska slika. Nad vzhodnimi Alpami, zahodnim Balkanom in Panonsko nižino je v višinah jedro hladnega in vlažnega zraka, ki vpliva tudi na vreme pri nas. Do večera se bo s svojim središčem pomaknilo nad južni Jadran.

Napoved za sosednje pokrajine. Spremenljivo do pretežno oblačno bo, predvsem v krajih severno in vzhodno od nas bodo občasno plohe in posamezne nevihte. Ob severnem Jadranu bo povečini sončno in suho, burja bo jutri ponehala.

Več iz te kategorije