0 Deljenj 737 Ogledov

Zjutraj megla, popoldne se bo pooblačilo

1. November, 2020 8:19
737 Ogledov

Danes bo pretežno jasno. Zjutraj in del dopoldneva bo marsikje po nižinah megla, ki se lahko pojavi tudi ob morju, so zjutraj v napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Popoldne se bo od severozahoda zmerno pooblačilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19 °C.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem nizka oblačnost, občasno bo tudi megleno. Drugod bo povečini sončno z nekaj koprenaste oblačnosti. Po nekaterih nižinah bo zjutraj megla. Čez dan bo ponekod pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 11, najvišje dnevne od 14 do 20 °C.

Obeti. V torek bo precej jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se bo predvsem na Primorskem zadrževala večji del dneva.

V sredo bo oblačno, v notranjosti Slovenije bo občasno rahlo deževalo. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Nekoliko hladneje bo.

Vremenska slika. Nad južno Evropo in Sredozemljem je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka k nam s šibkimi severozahodnimi vetrovi topel in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo povečini sončno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah. Več oblačnosti bo občasno v krajih severno in vzhodno od nas.

Jutri bo ob severnem Jadranu in v sosednjih pokrajinah Italije pretežno oblačno in megleno, drugod bo povečini sončno.

Več iz te kategorije