0 Deljenj 574 Ogledov

Zavila k stanovanjski hiši, 35-letnik umrl na kraju

13. July, 2022 10:08
574 Ogledov
Shutterstock

Včerajšnje dogajanje je zaznamovala tragična prometna nesreča, ki se je nekaj pred 18. uro popoldne zgodila v Šentjanžu, na območju Rečice ob Savinji, ko je 46-letna voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Mozirja proti Radmirju, pri zavijanju v levo, na dovozno pot k stanovanjski hiši, zaprla pot 35-letnemu motoristu, ki jo prehiteval.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/motorist-udelezen-v-nesreci-resevalci-kljub-ozivljanju-ponesrecenemu-niso-mogli-vec-pomagati/

Kot o tragediji sporočajo s PU Celje, se voznica  pred spremembo smeri vožnje ali premikom ni prepričala, da to lahko stori brez nevarnosti za druge udeležence cestnega prometa, motorist pa je z nepravilnim prehitevanjem prav tako kršil določila ZPrCP, saj je prehiteval pred seboj vozeče vozilo, ki je že dalo znak in je zavijalo v levo.

Motorist je na kraju nesreče poškodbam podlegel. Povzročiteljico prometne nesreče pa bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Več iz te kategorije