0 Deljenj 566 Ogledov

Z novim tednom prihajajo padavine

14. November, 2020 7:00
566 Ogledov

Danes bo predvsem na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno. Drugod bo povečini sončno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost, so v napoved ob 6. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13, na Primorskem do 15 °C.

Jutri bo v zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije pretežno oblačno, drugod bo še delno jasno. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 5, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 9 do 15 °C.

Obeti. V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Proti večeru bo na Primorskem zapihala burja. V torek bo suho vreme z burjo na Primorskem.

Vremenska slika. Nad vzhodno Evropo in Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka s šibkimi jugozahodnimi vetrovi postopno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Ob severnem Jadranu in v sosednjih pokrajinah Italije bo pretežno oblačno. Drugod bo delno jasno, zjutraj in dopoldne pa marsikje po nižinah oblačno ali megleno.

Več iz te kategorije