0 Deljenj 691 Ogledov

Vztraja šibak anticiklon: nad naše kraje s severozahodnimi vetrovi prehodno bolj vlažen zrak

15. July, 2019 7:06
691 Ogledov

Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, sprva ponekod pretežno oblačno, so v napoved ob 6. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 25, na Primorskem do 27 °C.

Jutri bo sončno, na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem od 14 do 17, najvišje dnevne od 23 do 27, na Primorskem do 29 °C.

Obeti. V sredo bo povečini sončno in še nekoliko topleje, v četrtek pa spremenljivo oblačno, v notranjosti Slovenije bodo plohe in nevihte.

Vremenska slika. Nad osrednjim Sredozemljem je nastalo ciklonsko območje, nad večjim delom srednje in zahodne Evrope pa še vedno vztraja šibak anticiklon. V višinah priteka nad naše kraje s severozahodnimi vetrovi prehodno bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, ki jo bo več v krajih zahodno od nas. Predvsem v Alpah bodo popoldne posamezne plohe. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Jutri bo precej jasno, ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Več iz te kategorije