0 Deljenj 961 Ogledov

Vremenski preobrat: Sonce se za več dni poslavlja

2. April, 2019 9:13
961 Ogledov
facebook

Agencija za okolje RS (Arso) sporoča, da se obdobje sončnega vremena, ki nas je razvajalo zadnje dni, poslavlja. Prihaja pravo aprilsko vreme.

V obširnejši vremenski napovedi so na spletni strani napovedali, da bo danes še povečini sončno z občasno povečano oblačnostjo. Dopoldne bo v Vipavski dolini še pihala šibka burja, popoldne pa bo ponekod zapihal šibak veter južnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 20, na Goriškem do 22 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v zahodni polovici Slovenije bodo občasno krajevne padavine. Pihal bo veter južnih smeri. Najnižje jutranje temperature bodo 4 do 9, ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 11 do 17, v vzhodni Sloveniji do 19 °C

Dež se bo v noči na petek krepil

V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše v zahodni Sloveniji. Pihal bo veter južnih smeri, ob morju okrepljen jugo. Dež se bo v noči na petek okrepil in zajel vso Slovenijo. V petek bo pretežno oblačno in hladno, pojavljale se bodo krajevne plohe. Do večera bodo padavine povsod ponehale.

Več iz te kategorije