0 Deljenj 713 Ogledov

Vremenska napoved za prvi dan leta 2022 prinaša meglo ob morje in sonce v druge kraje

31. December, 2021 6:53
713 Ogledov

Danes bo pretežno jasno, za zadnji dan v letu 2021 napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Ponekod po nižinah bo megla, ki se bo občasno pojavila tudi ob morju. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, v krajih z dolgotrajno meglo pa okoli 6 °C.

Jutri bo pretežno jasno, občasno bo na nebu precej visoke, koprenaste oblačnosti. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, ki bo ponekod vztrajala večji del dneva. Občasno se bo megla pojavila tudi ob morju. Jutranje temperature bodo od -2 do 2, ob morju okoli 6, najvišje dnevne od 10 do 15, v krajih z dolgotrajno meglo okoli 7 °C.

Obeti. V nedeljo bo pretežno jasno, po nižinah in ob morju bo predvsem zjutraj in dopoldne megleno. V višjih legah in ponekod po nižinah severovzhodne Slovenije bo zapihal jugozahodni veter. V ponedeljek bo na severovzhodu še delno jasno. Drugod se bo od jugozahoda postopno pooblačilo, ponekod na Primorskem in Notranjskem bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika. Nad južno Evropo je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje s severozahodnimi vetrovi suh in za ta čas zelo topel zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Pretežno jasno bo, ponekod po nižinah bo predvsem zjutraj in dopoldne megla, ki se lahko občasno pojavi tudi ob zahodni obali Istre.

Več iz te kategorije