0 Deljenj 10539 Ogledov

VIDEO: Poglejte to napoved! Je bila RTV voditeljica Tanja Gobec pijana pred kamero?! RTV že obsodil njen nastop

14. October, 2017 7:33
10539 Ogledov
Foto: printscreen

To morate videti! Voditeljica Televizije Slovenija je tako slabo napovedala napoved za oddajo Odmeve ob 22. uri, da se marsikateri gledalec resno in zaskrbljujoče sprašuje, ali je imela slab dan ali pa je preprosto pogledala pregloboko v kozarec.

Posnetek je na Twitterju objavil gledalec Sašo, ki se je ob tem vprašal: “So ga na nacionalki malo pil?” Ob tem je naletel na ogromno odzivov, od “zgleda, da ji mal na Bobovnika vleče”, do “trda k aksa”. Prepričali smo se na lastne oči, in jasno je, da se Tanji Gobec kot dolgoletni voditeljici preveč zatika, besede izgovarja nepravilno, zamenjuje ljudi in na sploh deluje zelo zmedeno. Sicer pa se o tem prepričajte kar sami:

Oglasila pa se je tudi piar služba RTV Slovenije, kjer so zapisali, da dogodek obžalujejo. Taka pa je obrazložitev javne televizijske hiše, zakaj je bila Gobčeva na teve ekranu v stanju, kot je bila: “Nastop voditeljice v napovedniku oddaje Odmevi, dne 11. oktobra 2017, je bil posledica osebne stiske in stresa, a brez dvoma neprimeren in ni ustrezal standardom javnega nastopanja. Vodstvo RTV Slovenija okoliščine neljubega dogodka že preučuje in bo sodelavki nudilo vso potrebno pomoč ter ukrepalo v skladu s postopki in pravili, ki so predvideni za take primere. Vsem gledalcem se iskreno opravičujemo in dogodek obžalujemo.”

 

Več iz te kategorije