0 Deljenj 647 Ogledov

[VIDEO] “Naši otroci si ne zaslužijo tega!” – še na levi POP TV zgroženi nad podporniki Pirc Musarjeve

13. November, 2022 10:33
647 Ogledov

Lahko dosežemo še večje dno, naši otroci si tega res ne zaslužijo,” so bili še na sicer levi POP TV med zadnjim soočenjem zgroženi nad početjem Glas Ljudstva in Protestne skupščine, kjer so v petek linčali nasprotnike Nataše Pirc Musar. “Res so padale težke besede: smrt janšizmu, štiri klofute na volitvah …” Vse to sta zakuhala Jaša Jenull in Tea Jarc.

Nad včerajšnjim pogromom Jaše Jenulla in Tee Jarc nad Anžetom Logarjem in Janezom Janšo so se zgrozili še na tradicionalno levem POP TV. Med soočenjem so namreč predvajali dogajanje izpred Trga republike, a so spregledali, da so šle zadeve tako daleč, da jih ni več mogoče zagovarjati.

Voditeljica Petra Kerčmar je izjavila, da sovraštvo sega vse nižje in da si naši otroci tega ne zaslužijo. Prvič je celo izpostavila, da so besede “smrt janšizmu” le preveč za normalen diskurz in poglabljajo družbene razpoke.

 

Nihče pa ni omenil, da gre v resnici za shod podpornikov Nataše Pirc Musar, ki se je Tei Jarc in Jaši Jenulli še kako sfižil. Spomnimo, da ima Pirc Musarjeva vedno polna usta besed o obsodbi sovražnega govora in redno poudarja, kako “besede bolijo”. Tokrat incidenta ni obsodila, ker je združenje nevladnih organizacij v resnici njena podpora in podaljšana roka politike. Da bi morale vse te organizacije imeti odprte volilne račune, ker delujejo kot politične stranke in da vztrajno kršijo postavljeno zakonodajo, smo že poročali. Prav tako, da jih financira Evropska unija.

 

 

S. K. (Nova 24TV)

(foto: arhiv Nova 24TV)

Več iz te kategorije