0 Deljenj 1554 Ogledov

VIDEO: Migranti ukradli BMW in se z njim odpeljali, ujela jih je tudi kamera, kako se sprehajajo okrog hiš

2. November, 2018 14:21
1554 Ogledov
Foto: printscreen

Videonadzorni sistem na eni izmed družinskih hiš v Metkoviću je ujel ilegalce, kako se sprehajajo mimo družinske hiše. Ilegalci so bili po posredovanju policije deportirani nazaj v BiH.

Vedno več prebivalcev BiH in Hrvaške opremlja svoje domove s kamerami, ki vse pogosteje ujamejo ilegalce, kako se sprehajajo okoli njihovih hiš. Hrvaški portal 24sata piše, da je že “javna skrivnost”, da so migranti ubrali še eno pot na Hrvaško, in sicer preko Metkovića. Očitno ilegalci iščejo vse načine, kako bi stopili na tla Evropske unije. Tako je kamera, ki jo je lastnik pritrdil na svojo družinsko hišo, ujela ilegalce, kako se sprehajajo mimo njegove hiše. To je javil tudi policiji, ki je nemudoma ukrepala in ilegalce vrnila nazaj v BiH.

Da so številni ilegalci pravi kriminalci, pa priča zgodba Ivana Mršića iz Glavine Donje. Ilegalni migranti so mu namreč ukradli avtomobil prestižne znamke BMW in se z njim odpeljali do Senja. “Tam je policija odkrila, da so moj avtomobil ukradli štirje migranti. Trije Sirijci in en Pakistanec,” je omenjeni moški razkril hrvaškim medijem.

Posnetek si lahko ogledate tukaj:

Več iz te kategorije