0 Deljenj 2334 Ogledov

VIDEODOKAZ: ŠAREC UJET NA LAŽI PRED CELOTNO SLOVENIJO Kdo si želi lažnivega kljukca za premierja?

1. June, 2018 11:31
2334 Ogledov
© STA

Dan pred volilnim molkom pa fiasko! Marjan Šarec, na začetku so ga ankete celo napovedovale kot glavnega kandidata za premierja, je bil pred celotno slovensko javnostjo osramočen oz. ujet na laži glede njegovega tajnega srečevanja. Na velikem finalnem soočenje vseh predsednikov strank na prvem programu TV Slovenija je Bojan Požar sredi oddaje razkril, da se je Šarec že od predsedniških volitev naprej na skrivaj dobival in dogovarjal s prvakom SDS Janezom Janšo.

Šarec, po izobrazbi igralec, je namige zanikal in dejal, da te informacije niso točne. A kaj ko je imel Janša očitno dovolj njegovih laži in je te iste informacije potrdil! »Res ne vem, zakaj je gospoda Šarca sram priznati, da smo se dogovarjali tudi v času predsedniške kampanje. Ne vem, v čem je problem,« ga je vprašal.

 Šarcu pade čeljust dol

Laž oz. njegova reakcija po razkritju se je v obliki tvita s pomenljivim naslovom Šarcu pade čeljust dol kot požar razširila po družabnih omrežjih. Med prvimi je informacijo objavila punca Luke Meseca Manca G. Renko.

Ni lagal prvič

Da bi bila zadrega še večja, je po spletu zaokrožil še posnetek Šarčevega intervjuja za Planet TV, kjer je dober mesec prej zanikal vse navedbe, da se dobiva s prvakom SDS. Presodite sami, a mi smo prepričani, da lažnivega kljukca nihče noče za premiera …

Več iz te kategorije