0 Deljenj 2445 Ogledov

VAS JE KAJ ZEBLO DANES? Temperature so pri nas padle do -21 stopinj Celzija

4. December, 2017 11:06
2445 Ogledov

LJUBLJANA – Kako nam kaže vreme? Sprva bo precej jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj in dopoldne megleno. Sredi dneva in popoldne bo oblačnost od severa naraščala. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 3, na Primorskem do 8 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Ponoči bo pretežno oblačno, v vzhodnih krajih so možne kratkotrajne rahle padavine. Ponekod ni povsem izključena možnost poledice. V torek bo v zahodnih krajih pretežno jasno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. Predvsem po kotlinah osrednje Slovenije bo marsikje megleno. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

Dodajmo še, da so se v najbolj mrzlo jutro so zbudili v Novi vasi na Blokah. Živo srebro je tam padlo kar 21 stopinj pod ničlo. Le stopinjo topleje je bilo v Zadlogu, na Jezerskem in na Babnem Polju pa so namerili -16 stopinj Celzija.

Obeti

V sredo bo pretežno jasno. Na Primorskem se bo začela pojavljati nizka oblačnost, po nižinah v notranjosti Slovenije pa bo megla ponekod vztrajala večji del dneva. V četrtek se bo v zahodni in osrednji Sloveniji pooblačilo, na severu in vzhodu pa bo še deloma jasno. Pihati bo začel jugozahodni veter.

 

Več iz te kategorije