0 Deljenj 1554 Ogledov

Vaje za ožjo vagino in močnejšo spolno slo

25. March, 2018 21:00
1554 Ogledov

Če želite povečati svojo spolno slo in bolj uživati v spolnosti, začnite redno izvajati Keglove vaje. Predstavil jih je ginekolog dr. Arnold Kegel, in sicer, da bi ženskam pomagale krepiti mišice medeničnega dna, pomagajo tudi pri okrevanju mišic po porodu in lajšajo zdravljenje inkontinence. Strokovnjaki so kasneje ugotovili, da redno izvajanje teh vaju za oba nudi več užitka med seksom, krepijo spolno slo in zagotavlja intenzivnejše orgazme.

Izvajajte jih dvakrat dnevno

Tracey Cox, angleška pisateljica in strokovnjakinja za spolnost, po pisanju Daily Mail svetuje, da se držite točno določene vaje. Poiščite mišico, ki jo želite okrepiti, kar boste najlažje storile tako, da ponovite gib, kot bi želele zaustaviti uriniranje (in pri tem ne stiskajte trebuha). To mišico nato napnite, držite nekaj sekund in sprostite. Vaje na začetku izvajajte dvakrat dnevno in vsakič naredite 25 ponovitev. Ko boste napredovale, lahko povečate število ponovitev na 50 krat na vajo. Mišico lahko držite napeto tudi dlje časa.

Za pravilno izvajanje Keglovih vaj, si oglejte spodnji video:

Želite močnejšo spolno slo? 

Če boste uživalo kakovostno prehrano, boste imeli več energije za tudi porednosti. Bolje boste videti, zato boste to tudi veliko raje pokazale. Obstajajo hranila, ki zelo pozitivno vplivajo na spolno zdravje, zato v nakupovalni voziček ne pozabite naložiti naslednjega:

Cink
Najpomembnejši mineral za spolnost in plodnost. Cink pomaga ustvarjati encime, ki uravnavajo vaš center za okus in vonj – oba pa sta ključnega pomena za spolno vzburjenje.
Jejte školjke, morske sadeže, jajca, sir, jagnjetino, piščanca in purana, lečo ter rjavi riž.

Magnezij
Magnezij skrbi za ohranitev ravnotežja vaših spolnih hormonov, pomaga pri spolni vzdržljivosti in je bistvenega pomena za spolno občutljivost, vzburjenje, ejakulacijo in orgazem. Uživajte v zeleni listnati zelenjave, oreščkih, siru, bananah in žitaricah brez sladkorja.

Kalcij
Potrebujemo ga za boljše delovanje živčnega sistema ter tudi za krčenje mišic, povezanih z moškimi erekcijami in ženskim orgazmom. Z njim so bogati mlečni izdelki, zelena listnata zelenjava, fižol, suhi plodovi, oreščki in suho sadje.

Arginin
To je aminokislina, ki je pridobljena iz beljakovin in je nujna za rast in spolni razvoj. Jejte hrano živalskega izvora, mlečne izdelke in pokovko (ja, res).

Vitamin C
Ne samo, da vas bo zaščitil pred prehladom, temveč povečuje tudi spolni pogon in krepi spolne organe. Jejte več jagod, agrumov, manga, krompirja in brokolija.

Več iz te kategorije