0 Deljenj 688 Ogledov

V vikend z dežjem in dnevnimi temperaturami do 23 °C

17. July, 2020 6:36
688 Ogledov

Danes bo sprva oblačno, predvsem na jugu in vzhodu bo zjutraj še deževalo, so v napoved ob 6. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Padavine bodo dopoldne prehodno ponehale, delno se bo razjasnilo. Popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem okoli 27 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, na severu pretežno oblačno. Še bodo krajevne padavine, ki bodo pogostejše na vzhodu. Pihal bo severni do severovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem do 15, najvišje dnevne od 18 do 23, na Primorskem okoli 26 °C.

Obeti. V nedeljo bo na zahodu sončno, drugod pa spremenljivo oblačno, popoldne bo še nastalo nekaj krajevnih ploh. V ponedeljek bo pretežno jasno in precej topleje.

Vremenska slika. Vremenska fronta se iznad naših krajev umika proti jugu. Za njo s severnimi vetrovi k nam priteka hladnejši in še precej vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo dopoldne bo v krajih južno od nas še deževalo. Čez dan bo delno jasno, predvsem v Alpah bo popoldne še nekaj ploh. Ob Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v krajih severno in vzhodno od nas bodo popoldne nastale plohe ali nevihte. Ob Jadranu bo bolj sončno, še bo pihala burja.

Več iz te kategorije