0 Deljenj 527 Ogledov

V večjem delu države sneži, Arso napoveduje, do kdaj

31. January, 2021 7:23
527 Ogledov

Danes bo oblačno. V notranjosti Slovenije bo povečini snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Padavine bodo čez dan slabele in pozno zvečer povsod ponehale, najpozneje v jugovzhodni Sloveniji, napovedujejo pri Agenciji RS za okolje (Arso). Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju od 5 do 8 °C.

Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo zjutraj ponehala. Jutranje temperature bodo od -7 do -1, na Goriškem in ob morju malo nad 0, najvišje dnevne pa od 0 do 3, na Primorskem do 9 °C.

Obeti. V torek bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla. V sredo bo na vzhodu še delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika. Nad severnim Sredozemljem je nastalo samostojno ciklonsko območje. Od severovzhoda priteka k nam vlažen in hladen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo oblačno s padavinami. Ob morju bo deževalo, drugod večinoma snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Jutri se bo delno razjasnilo, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megleno.

Več iz te kategorije