0 Deljenj 766 Ogledov

V nov teden z nizkimi temperaturami, od -7 do -1 °C, in meglo ali koprenasto oblačnostjo

12. January, 2020 8:22
766 Ogledov

Danes bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo ponekod v osrednji in jugovzhodni Sloveniji megla ali nizka oblačnost, so v jutranjo napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Šibka burja na Primorskem bo do večera ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem do okoli 13 °C.

Jutri bo pretežno jasno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Zvečer se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne od 3 do 7, na Primorskem do 10 °C.

Obeti. V torek in sredo bo na Primorskem in Notranjskem, občasno pa tudi ponekod v osrednji Sloveniji, zmerno do pretežno oblačno, drugod povečini sončno. Pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika. Nad južno polovico Evrope je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje postopno toplejši in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Pretežno jasno bo, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Ob severnem Jadranu bo danes še pihala šibka burja.

Več iz te kategorije