0 Deljenj 386 Ogledov

V notranjosti dopoldne precej megle in nizke oblačnosti, od juga priteka postopno toplejši zrak

10. November, 2021 7:21
386 Ogledov

Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, burja na Primorskem bo oslabela in ponehala, za sredo napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. V notranjosti Slovenije bo dopoldne precej megle in nizke oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 10, na Primorskem od 15 do 19 °C.

Jutri bo sprva zmerno do pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno. Čez dan se bo prehodno delno razjasnilo. Jutranje temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem od 7 do 10, najvišje dnevne od 9 do 15, na Primorskem okoli 18 °C.

Obeti. V petek bo v gorah in na Primorskem dokaj sončno in toplo, po nižinah v notranjosti pa bo večinoma vztrajala nizka oblačnost.

V soboto bo v zahodnih in deloma osrednjih krajih rahlo deževalo, drugod bo suho vreme.

Vremenska slika. Nad jugovzhodnim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka. Od juga priteka k nam v višinah postopno toplejši zrak, pri tleh pa se ob šibkem vetru zadržuje razmeroma hladen in vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. V krajih zahodno od nas bo deloma jasno, drugod bo predvsem zjutraj in dopoldne precej nizke oblačnosti. Burja ob severnem Jadranu bo danes ponehala.

Več iz te kategorije