0 Deljenj 921 Ogledov

V noči na torek se bo meja sneženja spustila, pihal bo sevorovzhodni veter

29. October, 2019 8:58
921 Ogledov

Danes bo oblačno, občasno bo deževalo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem povečini šibka burja. Temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem od 12 do 16 °C.

Ponoči se bo meja sneženja spustila do nadmorske višine okoli 1000 m, a bodo padavine slabele in prehodno marsikje tudi ponehale. Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila. Jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem okoli 12 °C.

Jutri bo oblačno. Na Primorskem bo povečini suho, drugod bo občasno rahlo deževalo. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 800 m. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 14 °C.

Obeti. V četrtek in petek bo na Primorskem pretežno jasno z burjo, ki bo postopno slabela. Drugod bo v četrtek še zmerno do pretežno oblačno, v petek pa precej jasno z jutranjo meglo po nižinah. V zatišnih legah bo možna slana.

Vremenska slika. Nad severovzhodno Evropo je ciklonsko območje, hladna fronta se zadržuje na Alpah in bo zvečer ter ponoči prešla Slovenijo. Od severovzhoda priteka k nam postopno hladnejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Prevladovalo bo oblačno vreme z občasnimi padavinami. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna burja.

Več iz te kategorije