0 Deljenj 113 Ogledov
© mnz.gov.si

Trajalo je deset dolgih dni, da je Šarec premislil: kaj pa Franci Kregar?!

11. februar, 2019 15:41
113 Ogledov

Predsednika vlade Marjana Šarca glede na aktualno dogajanje v policiji (samomor policistke, nesreča kriminalistov s poskusom pobega) sprašujemo:
– Ali ste zadovoljni z delom ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja?
– Kako pogosto se posvetujete s Francijem Kregarjem?

Na zgornja vprašanja, ki jih je predsednik vlade Marjan Šarec prejel letos 1. februarja, smo danes, 11. februarja istega leta, prejeli odgovore. V izogib očitkom o trganju iz konteksta, odgovor iz Kabineta predsednika vlade RS objavljamo v celoti.

Predsednik vlade je zadovoljen z delom svojih ministrov, ki se stalno trudijo za dobrobit državljanov. Od vseh ministrov ter vseh njihovih podrejenih pričakuje, da delujejo skladno z zakoni in pravili. Tudi v luči zadnjega dogajanja vidimo, da policija dela ter da zmore prepoznavati in sankcionirati grehe v lastnih vrstah.

Več kot teden dni časa za premislek, ki si ga je vzel Šarec, razkriva laži tistih, ki nas skušajo prepričati, da je Šarec odločen voditelj.

Zakaj se Šarec izogiba odgovoru na vprašanje, kako pogosto se posvetuje z reaktiviranim policijskim upokojencem iz Kamnika Francijem Kregarjem? Povezave smo razkrivali na povezavi.

Šarec, ki je za ministra za notranje zadeve nastavil Poklukarja, ta pa za generalno direktorico policije Tatjano Bobnar – njej pa se ji praktično vsak mesec zgodi kak škandal, ki kaže, da promenti policisti sicer svoje delo jemljejo zelo zares, nekoliko drugače pa je pri policistih na višjih položajih, konkretno med kriminalisti, ki se pijani vozijo naokoli in ogrožajo življenja državljanov – meni, da policija “dela ter da zmore prepoznavati in sankcionirati grehe v lastnih vrstah.” Zakaj je potem 11. februarja 2019 Robert Munda, ki je v petek total pijan sedel za volan in skušal prometnikom, ki so ga ustavili še pobegniti, o čemer smo pisali na povezavi, še vedno vodja Sektorja kriminalistične policije PU Maribor?!? Dokaz pripenjamo spodaj.

Kako je policija v tem primeru sankcionirala grehe v lastnih vrstah?

Mogoče vas bo zanimalo

Voznik tovornjaka umrl med vožnjo
Črno
7 Ogledov
Črno
7 Ogledov

Voznik tovornjaka umrl med vožnjo

bogdan sajovic - 22. februar, 2019 12:55

Danes zjutraj je bil za nekaj časa zaprt predor Karavanke, saj so policisti obravnavali smrt voznika tovornjaka. Ni šlo za nesrečo, voznik je med vožnjo skoz predor…

Nasekana pokala po okolici
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Nasekana pokala po okolici

bogdan sajovic - 22. februar, 2019 12:52

Včeraj popoldne so vznemirjeni občani klicali policijo, češ, da na več lokacijah v okolici Kranja odmevajo streli. Policisti so se zato najprej napotili v Stražišče, kjer so…

Drevo pokopalo traktor in voznika
Črno
8 Ogledov
Črno
8 Ogledov

Drevo pokopalo traktor in voznika

bogdan sajovic - 22. februar, 2019 12:41

Včeraj sta se na območju PU Celje zgodili dve nesreči pri delu v gozdu, v katerih sta bila poškodovana dva delavca. Na območju Mute je enainštiridesetletnik s…

Več iz te kategorije

Iskalna akcija na Kolpi
Črno
34 Ogledov
34 Ogledov

Iskalna akcija na Kolpi

User One - 22. februar, 2019 10:21
Intervencija v Planici, padel je skakalec
Črno
119 Ogledov
119 Ogledov

Intervencija v Planici, padel je skakalec

User One - 22. februar, 2019 9:12
Slovenska vojska pomagala novorojenčku
Črno
277 Ogledov
277 Ogledov

Slovenska vojska pomagala novorojenčku

User One - 21. februar, 2019 17:32
Zaradi naglega zaviranja hudo poškodovana najstnica
Črno
18 Ogledov
18 Ogledov

Zaradi naglega zaviranja hudo poškodovana najstnica

bogdan sajovic - 21. februar, 2019 13:28