0 Deljenj 529 Ogledov
© mnz.gov.si

Trajalo je deset dolgih dni, da je Šarec premislil: kaj pa Franci Kregar?!

11. februar, 2019 15:41
529 Ogledov

Predsednika vlade Marjana Šarca glede na aktualno dogajanje v policiji (samomor policistke, nesreča kriminalistov s poskusom pobega) sprašujemo:
– Ali ste zadovoljni z delom ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja?
– Kako pogosto se posvetujete s Francijem Kregarjem?

Na zgornja vprašanja, ki jih je predsednik vlade Marjan Šarec prejel letos 1. februarja, smo danes, 11. februarja istega leta, prejeli odgovore. V izogib očitkom o trganju iz konteksta, odgovor iz Kabineta predsednika vlade RS objavljamo v celoti.

Predsednik vlade je zadovoljen z delom svojih ministrov, ki se stalno trudijo za dobrobit državljanov. Od vseh ministrov ter vseh njihovih podrejenih pričakuje, da delujejo skladno z zakoni in pravili. Tudi v luči zadnjega dogajanja vidimo, da policija dela ter da zmore prepoznavati in sankcionirati grehe v lastnih vrstah.

Več kot teden dni časa za premislek, ki si ga je vzel Šarec, razkriva laži tistih, ki nas skušajo prepričati, da je Šarec odločen voditelj.

Zakaj se Šarec izogiba odgovoru na vprašanje, kako pogosto se posvetuje z reaktiviranim policijskim upokojencem iz Kamnika Francijem Kregarjem? Povezave smo razkrivali na povezavi.

Šarec, ki je za ministra za notranje zadeve nastavil Poklukarja, ta pa za generalno direktorico policije Tatjano Bobnar – njej pa se ji praktično vsak mesec zgodi kak škandal, ki kaže, da promenti policisti sicer svoje delo jemljejo zelo zares, nekoliko drugače pa je pri policistih na višjih položajih, konkretno med kriminalisti, ki se pijani vozijo naokoli in ogrožajo življenja državljanov – meni, da policija “dela ter da zmore prepoznavati in sankcionirati grehe v lastnih vrstah.” Zakaj je potem 11. februarja 2019 Robert Munda, ki je v petek total pijan sedel za volan in skušal prometnikom, ki so ga ustavili še pobegniti, o čemer smo pisali na povezavi, še vedno vodja Sektorja kriminalistične policije PU Maribor?!? Dokaz pripenjamo spodaj.

Kako je policija v tem primeru sankcionirala grehe v lastnih vrstah?

Mogoče vas bo zanimalo

Slovenski glasbeni svet ovit v žalost, poslovil se je avtor Tiste črne kitare, za njim ostaja Iz Goričkega v Piran
Bulvar
58 Ogledov
Bulvar
58 Ogledov

Slovenski glasbeni svet ovit v žalost, poslovil se je avtor Tiste črne kitare, za njim ostaja Iz Goričkega v Piran

User One - 21. avgust, 2019 21:41

Slovenska glasbena scena se poslavlja od enega svojih junakov. Umrl je Miro Tomassini, dolgoletni kitarist Vlada Kreslina, ki je bil tudi soavtor mnogih njegovih uspešnic. Pot sta skupaj pot začela…

Vijugal počasi in nesigurno, ko so ga ustavili, so ugotovili, kaj je storil leta 2016
Ljudje
28 Ogledov
Ljudje
28 Ogledov

Vijugal počasi in nesigurno, ko so ga ustavili, so ugotovili, kaj je storil leta 2016

User One - 21. avgust, 2019 21:16

"Policisti PP Rače so v ponedeljek, 19. 8. 2019, ob 14.00 v Račah opazili voznika osebnega vozila znamke Opel Vectra, ki je po vozišču vozil zelo počasi…

Popikale so jo čebele, potem je padla z lestve
Črno
33 Ogledov
Črno
33 Ogledov

Popikale so jo čebele, potem je padla z lestve

User One - 21. avgust, 2019 18:03

Ob 15.31 so v Šmihelu pri Pivki v občini Pivka, čebele popikale osebo, ki je nato še padla iz lestve in se poškodovala. Na zahtevo NMP Postojna…

Več iz te kategorije