0 Deljenj 250 Ogledov
© mnz.gov.si

Trajalo je deset dolgih dni, da je Šarec premislil: kaj pa Franci Kregar?!

11. februar, 2019 15:41
250 Ogledov

Predsednika vlade Marjana Šarca glede na aktualno dogajanje v policiji (samomor policistke, nesreča kriminalistov s poskusom pobega) sprašujemo:
– Ali ste zadovoljni z delom ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja?
– Kako pogosto se posvetujete s Francijem Kregarjem?

Na zgornja vprašanja, ki jih je predsednik vlade Marjan Šarec prejel letos 1. februarja, smo danes, 11. februarja istega leta, prejeli odgovore. V izogib očitkom o trganju iz konteksta, odgovor iz Kabineta predsednika vlade RS objavljamo v celoti.

Predsednik vlade je zadovoljen z delom svojih ministrov, ki se stalno trudijo za dobrobit državljanov. Od vseh ministrov ter vseh njihovih podrejenih pričakuje, da delujejo skladno z zakoni in pravili. Tudi v luči zadnjega dogajanja vidimo, da policija dela ter da zmore prepoznavati in sankcionirati grehe v lastnih vrstah.

Več kot teden dni časa za premislek, ki si ga je vzel Šarec, razkriva laži tistih, ki nas skušajo prepričati, da je Šarec odločen voditelj.

Zakaj se Šarec izogiba odgovoru na vprašanje, kako pogosto se posvetuje z reaktiviranim policijskim upokojencem iz Kamnika Francijem Kregarjem? Povezave smo razkrivali na povezavi.

Šarec, ki je za ministra za notranje zadeve nastavil Poklukarja, ta pa za generalno direktorico policije Tatjano Bobnar – njej pa se ji praktično vsak mesec zgodi kak škandal, ki kaže, da promenti policisti sicer svoje delo jemljejo zelo zares, nekoliko drugače pa je pri policistih na višjih položajih, konkretno med kriminalisti, ki se pijani vozijo naokoli in ogrožajo življenja državljanov – meni, da policija “dela ter da zmore prepoznavati in sankcionirati grehe v lastnih vrstah.” Zakaj je potem 11. februarja 2019 Robert Munda, ki je v petek total pijan sedel za volan in skušal prometnikom, ki so ga ustavili še pobegniti, o čemer smo pisali na povezavi, še vedno vodja Sektorja kriminalistične policije PU Maribor?!? Dokaz pripenjamo spodaj.

Kako je policija v tem primeru sankcionirala grehe v lastnih vrstah?

Mogoče vas bo zanimalo

Reševalci na pomoč na Šmarno goro
Črno
27 Ogledov
Črno
27 Ogledov

Reševalci na pomoč na Šmarno goro

User One - 21. april, 2019 17:46

Ob 13.51 je na pohodni poti na Šmarno goro, občina Ljubljana, pohodnico obšla slabost, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci GB Ljubljana, PGD Tacen in gorski…

FOTO: Huda nesreča slovenske pevke, posledice so grozljive
Rumeno
258 Ogledov
Rumeno
258 Ogledov

FOTO: Huda nesreča slovenske pevke, posledice so grozljive

User One - 21. april, 2019 10:24

Glasbena skupina Neomi  mora prestaviti koncert, saj je imela njihova pevka Saša Vipotnik nesrečo. »Ker se je Saša v soboto na poti iz službe zvalila s kolesa…

FOTO: Iščejo motorista, ki bo “mogu pa še marskej zrihtat kokr sam velik pa glasen motor da bo dec ratu. 🙄”
Ljudje
59 Ogledov
Ljudje
59 Ogledov

FOTO: Iščejo motorista, ki bo “mogu pa še marskej zrihtat kokr sam velik pa glasen motor da bo dec ratu. 🙄”

User One - 21. april, 2019 9:46

"Ta bo mogu pa še marskej zrihtat kokr sam velik pa glasen motor da bo dec ratu. 🙄Delim!" To je pod Gregovo objavo, ki se deli po…

Več iz te kategorije