0 Deljenj 38 Ogledov

Temperature nad 20°C, v višinah doteka k nam od jugozahoda postopno toplejši zrak

12. oktober, 2019 9:19
38 Ogledov

Danes bo pretežno jasno, le ponekod na Primorskem se bo zmerno pooblačilo, so v jutranjo napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Čez dan se bo krepil jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 °C.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, drugod bo večinoma sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Pihal bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne pa od 17 do 23 °C.

Obeti. V ponedeljek in torek bo v vzhodni in deloma osrednji Sloveniji še sončno, v zahodni polovici države pa bo pretežno oblačno. V torek bo ponekod na Primorskem in Notranjskem občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika. Nad južno Evropo in Sredozemljem je območje visokega zračnega tlaka. V višinah doteka k nam od jugozahoda postopno toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo sončno, le ponekod v Furlaniji Julijski krajini, Istri in v Kvarnerju bo občasno zmerno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter.

Jutri bo prevladovalo sončno vreme, v Furlaniji Julijski krajini, Istri in v Kvarnerju bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter.

Mogoče vas bo zanimalo

V avtomobilu zaklenjen dojenček
Črno
7 Ogledov
Črno
7 Ogledov

V avtomobilu zaklenjen dojenček

User One - 15. oktober, 2019 16:55

Ob 14.40 so na Trgu revolucije v Trbovljah, Gasilci PGD Trbovlje, iz zaklenjenega vozila s tehničnim posegom rešili dojenčka. To je danes že drugi primer reševanja iz…

Prosilec za azil (33) do smrti zabodel kmeta in ukradel avto! Njegov svetovalec se bori za življenje
Črno
2 Ogledov
Črno
2 Ogledov

Prosilec za azil (33) do smrti zabodel kmeta in ukradel avto! Njegov svetovalec se bori za življenje

User One - 15. oktober, 2019 16:18

33-letni prosilec za azil iz Afganistana je v Avstriji v ponedeljek v azilnem domu z nožem ranil enega od tamkajšnjih svetovalcev, nato pa na begu z nožem…

Na Ljubljanski v avtu zaklenjen otrok
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

Na Ljubljanski v avtu zaklenjen otrok

User One - 15. oktober, 2019 15:12

Ob 12.05 je bil na Ljubljanski cesti v Novem mestu, na parkirišču trgovskega centra, otrok zaklenjen v avtu, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci GRC Novo…

Več iz te kategorije