0 Deljenj 162 Ogledov

Temperature nad 20°C, v višinah doteka k nam od jugozahoda postopno toplejši zrak

12. oktobra, 2019 9:19
162 Ogledov

Danes bo pretežno jasno, le ponekod na Primorskem se bo zmerno pooblačilo, so v jutranjo napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Čez dan se bo krepil jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 °C.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, drugod bo večinoma sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Pihal bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem okoli 14, najvišje dnevne pa od 17 do 23 °C.

Obeti. V ponedeljek in torek bo v vzhodni in deloma osrednji Sloveniji še sončno, v zahodni polovici države pa bo pretežno oblačno. V torek bo ponekod na Primorskem in Notranjskem občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

Vremenska slika. Nad južno Evropo in Sredozemljem je območje visokega zračnega tlaka. V višinah doteka k nam od jugozahoda postopno toplejši zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo sončno, le ponekod v Furlaniji Julijski krajini, Istri in v Kvarnerju bo občasno zmerno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter.

Jutri bo prevladovalo sončno vreme, v Furlaniji Julijski krajini, Istri in v Kvarnerju bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodni veter.

Mogoče vas bo zanimalo

Huda nesreča smučarja na Kaninu, na pomoč helikopter Slovenske vojske
Črno
12 Ogledov
Črno
12 Ogledov

Huda nesreča smučarja na Kaninu, na pomoč helikopter Slovenske vojske

User One - 17. februarja, 2020 16:09

Ob 12.46 se je na smučišču Kanin, občina Bovec, huje poškodoval smučar, javlja uprava za zaščito in reševanje. Poškodovanega smučarja je helikopter SV v spremstvu dežurne ekipe…

22-letnik z Mercedesom bežal pred policisti, ko so ga ujeli, je udaril
Črno
74 Ogledov
Črno
74 Ogledov

22-letnik z Mercedesom bežal pred policisti, ko so ga ujeli, je udaril

User One - 17. februarja, 2020 14:51

Policisti PP Metlika so med kontrolo prometa v Gradacu 15. 2. v večernih urah ustavili voznika osebnega avtomobila, ki sprva ni upošteval svetlobnih in zvočnih signalov, s…

25-letnik odprl vrata, 17-letnik padel
Črno
119 Ogledov
Črno
119 Ogledov

25-letnik odprl vrata, 17-letnik padel

User One - 17. februarja, 2020 14:13

V prometni nesreči, ki se je v soboto zgodila ob na območju Postojne, se je lažje poškodoval 17-letni voznik kolesa z motorjem, poroča Jure Griljc iz PU…

Več iz te kategorije