0 Deljenj 415 Ogledov

Temperature bodo poletele čez 20 °C, pri Arsu izdali opozorilo

23. February, 2021 7:00
415 Ogledov

Danes bo jasno, nizka oblačnost bo sprva še na Primorskem ter ponekod na Notranjskem, zjutraj pa ponekod na severovzhodu kratkotrajna megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 21 °C. Izdali so tudi opozorilo.

Opozorilo

Danes bo zaradi zelo toplega in sončnega vremena predvsem na prisojnih pobočjih sredi dneva in popoldne velika nevarnost snežnih plazov.

Jutri bo jasno, v notranjosti Primorske bo pihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od -3 do 4, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 15 do 21, v notranjosti Primorske do 23 °C.


Obeti. Tudi v četrtek in petek bo jasno, v petek zvečer se bo od severa zmerno pooblačilo. Čez dan bo še vedno zelo toplo.

Vremenska slika. Nad Alpami, Balkanom in severnim Sredozemljem se krepi območje visokega zračnega tlaka. S šibkimi severovzhodnimi vetrovi nad naše kraje doteka zelo topel in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo pretežno jasno. Ob severnem Jadranu in v sosednjih pokrajinah Madžarske bo zjutraj in deloma dopoldne megla ali pa nizka oblačnost.

Jutri bo jasno in čez dan zelo toplo.

Več iz te kategorije