0 Deljenj 2670 Ogledov
iStock

Ta astrološka znamenja bodo imela februarja težave v ljubezni

28. January, 2018 9:45
2670 Ogledov

Zlomljeno srce je ena od tistih stvari, ki jih moramo doživeti v življenju, da bi občutili izgubo in se naučili ceniti kar imamo. V februarju se bodo nekateri astrološki znaki najbrž znašli v ljubezenski preizkušnji.

Tehtnica

Letos se bodo tehtnice zavedle, da ne glede na to, koliko poskušajo živeti v ravnovesju, življenje ni vedno pošteno in so potrebni nekateri rezi. To je problem, s katerim se ukvarjate od rojstva in je tudi vir večine vaših frustracij. V prihodnjem mesecu boste dokončno opredelili vsa svoja čustva ter jasno in glasno povedali, kaj mislite. Rešili se boste nepotrebnega stresa in začeli znova. Verjetno boste izgubili nekaj ljudi v svojem življenju, saj boste spregledali, da “to ni to” in boste dojeli, da ste si harmonijo le domišljalo.

Zdaj je skrajni čas za spoznanje, da ne morete biti vedno najbolj prijazni in ljubeznivi, včasih se je treba pač boriti tudi za svoje osebno notranje ravnovesje.

Dvojčka

Za vse dvojčke prihaja mesec, ko boste morali spremeniti način, s katerim pristopate k ljubezni in odnosom. Dvojčki se bodo februarja odpovedali svoji slabi navadi, da v partnerju iščejo predvsem sami sebe in se soočili sami s seboj.

Rojeni v tem znamenju tako pogosto prilagajajo svoje lastnosti drugim ljudem, da so ob zaljubljenosti pripravljeni spremeniti svoj  življenjski slog. Vendar ta navada v ljubezni ne daje najboljših rezultatov. Nekaj lekcij se bo pač treba naučiti na lažji ali težji način. Toda ne pozabite, da tudi vas čaka sorodna duša, čeprav je še ne boste našli tako kmalu.

Škorpijon

Škorpijoni najpogosteje sami sebi zlomijo srce, čeprav je krivdo veliko lažje pripisati drugim. V začetku februarja se vam bodo zgodile nekatere stvari, ki bodo povzročile jezo in spet boste po stari navadi sejali svoj strop povsod okrog sebe. Če ne boste čimprej obvladali svoje destruktivne energije, boste na koncu sami najbolj trpeli.

Pozitivna stran vaše destruktivnosti je neverjetna moč regeneracije. Tudi izgube so lahko včasih koristne, saj se lahko iz njih veliko naučite. Vsako spremembo lahko obrnete v svojo korist in pričakajte pomlad srečnejši kot kdajkoli prej.

Več iz te kategorije