0 Deljenj 1783 Ogledov

Število okuženih se bliža tisočim, najhuje je v Ljubljani

4. April, 2020 13:50
1783 Ogledov

V Sloveniji so v petek opravili 1188 testov na novi koronavirus. Potrjenih je bilo 43 primerov okužbe, kar pomeni, da se je število oseb s potrjeno okužbo povzpelo na 977. Zaradi covida-19 je bilo hospitaliziranih 109 bolnikov, v intenzivni negi 31, dve osebi sta umrli, je na Twitterju navedla vlada. Skupno število umrlih se je dvignilo na 22.

Število občin z vsaj enim primerom okužbe z novim koronavirusom se je v petek povzpelo na 138 (v četrtek 135), po dva ali več primerov je bilo v 90 občinah. Najbolj, za osem, je število novih potrjenih okuženih znova poskočilo v Šmarju pri Jelšah, v Ljubljani za pet in v Metliki za štiri. Sledi prikaz števila potrjenih okuženih po občinah stalnega prebivališča za 3. april. Zaradi stalnega epidemiološkega preverjanja se lahko posamezni podatki spremenijo.

!function(e,i,n,s){var t=”InfogramEmbeds”,d=e.getElementsByTagName(“script”)[0];if(window[t]&&window[t].initialized)window[t].process&&window[t].process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement(“script”);o.async=1,o.id=n,o.src=”https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js”,d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,”infogram-async”);

 

Več iz te kategorije